dark2angel Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 si nu stiu ce gasiti atat de ras . pai daca m-au dat afara de la 9 , ca cica sant prea nebun . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drc Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 si nu stiu ce gasiti atat de ras . pai daca m-au dat afara de la 9 , ca cica sant prea nebun . daca tu esti nebuna/nebun noi trebuie sa fim serios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 (editat) daca nu aveti planuri pt weekend va asteptam vineri la rond sa punem unu la bataie ) Editat Mai 27, 2009 de Hofu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 daca nu aveti planuri pt weekend va asteptam vineri la rond sa punem unu la bataie ) Poate iti misti si tu motorul la intrunire la titan vineri si apoi mergem si la rond Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 la ce ora ? acum nu pot sa zic nu ))) PS: sper sa stiu cand e vineri ca nu prea am notiunea timpului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 la ce ora ? acum nu pot sa zic nu ))) PS: sper sa stiu cand e vineri ca nu prea am notiunea timpului vineri statia de metrou titan gura din parc intre 19-20, vezi ce scuza gasesti sa nu vii nu pot sa vin vinerea asta .sant la munca si lucrez pina tarziu . nasol nu-i bai, te asteptam oricand la intrunirea noastra de vineri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 nu am de ales.. acum vin ce sa mai ... diseara la rond .. la ora 8 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 la ce ora ? acum nu pot sa zic nu ))) PS: sper sa stiu cand e vineri ca nu prea am notiunea timpului iar ai uitat mah???la 19:00...a reacu bautura aia ti-am spus sa o lasi mai usor.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 Lasa ca mai mult ca sigur mergem noi la rond si pe Hofu o sa il gasim acolo cu berea in bot ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 nu am de ales.. acum vin ce sa mai ... diseara la rond .. la ora 8 ! Cine mai vine azi la Arc? Ne vedem acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 (editat) ovida eu vreau sa aflu ce zi e azi... Lasa ca mai mult ca sigur mergem noi la rond si pe Hofu o sa il gasim acolo cu berea in bot ! nu mai consum bauturi alcolice Editat Mai 27, 2009 de Hofu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 si nu stiu ce gasiti atat de ras . pai daca m-au dat afara de la 9 , ca cica sant prea nebun . si ce simptome aveai? erai rece si distant in relatiile interpersonale. reactionai cu suspiciune la schimbarile de situatie si gaseai motive ostile si rauvoitoare in spatele unor actiuni inocente ale celorlalti? sau te ustura fundul dimineata ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark2angel Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 alex , cu cine crezi ca vorbesti ? cu un fatalau ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 (editat) alex , cu cine crezi ca vorbesti ? cu un fatalau ? tu esti nebunul, nu eu ... vezi sa nu te ia vreo tura sau vreun cal, ca sa nu te lovesti, nu de alta. P.S. uite o don`shoara din titan nebuna ca si tine. doar ca nu are motocicleta, e doar pasagera.(nu te lasa inselat de poza, ca nu e al ei motorul) Editat Mai 27, 2009 de alex ripper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 (editat) Cine mai vine azi la Arc? Ne vedem acolo... Nu vreti sa ne vedem la titan si pe la 7:10 sa plecam spre ARC??? sa confirme dc vine cineva la titan k apoi sa plecam......ultima oara am stat k prostu singur juma' de ora Editat Mai 27, 2009 de septimiu_J F K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 Nu vreti sa ne vedem la titan si pe la 7:10 sa plecam spre ARC???sa confirme dc vine cineva la titan k apoi sa plecam......ultima oara am stat k prostu singur juma' de ora Daca ne vedem la 6.15 acolo vin, si la 6.30 plecam spre arc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 Defapt nu are rost sa ne mai complicam, ne vedem direct la Arc pentru cine vine. Nu mai trec si pe la titan ca mi-e peste mana... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladdygo Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 deci unde la titan? si la ce ora? pe care conving sa bage un: /index.php?...0&start=110 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladdygo Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 vine si mircea badea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 (editat) Bine ne vedem direct la Arc dupa 7! Editat Mai 27, 2009 de septimiu_J F K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 La everest cu voi Everestu' e pt altii mai ,nu pt ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 pana la urma tot singur p l arc...adik cu alta lume nu chiar singur...dar fara titanisti ce se intampla de nu se mai face prezenta care era odata?>? @raven te am vazut cd erai aproape de ursu....nu mm mai intors k ma grabeam spre casa ne vedem vineri..si poate mai multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 pana la urma tot singur p l arc...adik cu alta lume nu chiar singur...dar fara titanistice se intampla de nu se mai face prezenta care era odata?>? @raven te am vazut cd erai aproape de ursu....nu mm mai intors k ma grabeam spre casa ne vedem vineri..si poate mai multi Da imi cer scuze dar am niste probleme si nu am mai putut pleca la Arc. Ne vedem maine, daca nu ploua seara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 la mare cu voi in weekend.. !!! PS: unde imi montez si eu niste crashpaduri ( sa dau gauri in carene ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 eram si eu aseara pe la arc:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate