septimiu JFK Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 eram si eu aseara pe la arc:P erai prea mic si am uitat d tine confirm: era si el pe la arc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 la mare cu voi in weekend.. !!! Ce viata pe unii... eu stau pe tusa, nus fonduri eram si eu aseara pe la arc:P Domnisorule nu ne mai vizitezi la titan sau ai uitat-o pe sora'ta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 pai de fonduri se pot face rost pana sambata ... doar sa vrei ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 pai de fonduri se pot face rost pana sambata ... doar sa vrei ) Nu te lasi pana nu iei pe cineva dupa tine... Daca indraznesti sa ma suni in weekend cand sunt la munca, s-ar putea sa ai o surpriza... vezi ca am mai facut d'astea, sa plec la mare dupa munca, o baie si cateva beri, vreo 5 redbulluri, doua ore de somn si dimineata inapoi la munca . Daca tot pleci, sa mergi incet, ca si cum ai merge cu mine. A, btw, conform accuweather.com, la Constanta se lasa cu ploaie si frig sambata, de abia duminica cica-si mai revine vremea. Si in Bucuresti la fel, asa ca... ASFALT USCAT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark2angel Postat Mai 29, 2009 Share Postat Mai 29, 2009 ninge, ploua merg si eu sambata la mare . mai precis in costinesti .vb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Mai 29, 2009 Share Postat Mai 29, 2009 Neatza lume !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 29, 2009 Share Postat Mai 29, 2009 pai de fonduri se pot face rost pana sambata ... doar sa vrei Nu imi plac datoriile Nu te lasi pana nu iei pe cineva dupa tine... Daca indraznesti sa ma suni in weekend cand sunt la munca, s-ar putea sa ai o surpriza... vezi ca am mai facut d'astea, sa plec la mare dupa munca, o baie si cateva beri, vreo 5 redbulluri, doua ore de somn si dimineata inapoi la munca . Daca tot pleci, sa mergi incet, ca si cum ai merge cu mine. A, btw, conform accuweather.com, la Constanta se lasa cu ploaie si frig sambata, de abia duminica cica-si mai revine vremea. Si in Bucuresti la fel, asa ca... ASFALT USCAT! Sustin ce zice Metal Heart! Grija mare ca maine ploua Ne onorati diseara cu prezenta la Titan? Daca nu mai ploua diseara, eu vin la Titan... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mesterila Postat Mai 29, 2009 Share Postat Mai 29, 2009 Bunaaaaaaaaa Sefaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... Zi rpd ce facem in seara asta, pe unde mai hoinarim. Ce zici de asta cred k nu stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Mai 29, 2009 Share Postat Mai 29, 2009 plictiseala mare, ha? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Mai 29, 2009 Share Postat Mai 29, 2009 Diseara cica nu ploaie asa ca eu sunt prezent ! Si daca ploua cred ca tot vin ! Mestere castigasi concursul de karaoke? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 29, 2009 Share Postat Mai 29, 2009 Bunaaaaaaaaa Sefaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Zi rpd ce facem in seara asta, pe unde mai hoinarim. Ce zici de asta cred k nu stiu Raspunsul meu e : cred ca nu stiu Diseara cica nu ploaie asa ca eu sunt prezent ! Si daca ploua cred ca tot vin !Mestere castigasi concursul de karaoke? Da, pai la valoarea lui... plictiseala mare, ha? Cam asa ceva...vii diseara da? Pot sa zic un banc? Pot pot? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Mai 29, 2009 Share Postat Mai 29, 2009 Pot sa zic un banc? Pot pot? Iar esti Off=Topic..da hai zi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 29, 2009 Share Postat Mai 29, 2009 Iar esti Off=Topic..da hai zi ! Sa traiti Sefu! Nu mai zic, ca sunt offtopic! In camin, doi tipi se duc la dusuri, dar isi dau seama ca au uitat sapunurile. Asa ca unul din ei se intoarce in pielea goala, in fuga, in camera ia doua sapunuri si fuge spre dusuri. Pe culoar se intalneste cu 3 blonde. Ca sa nu se faca de ras, se preface ca e statuie. Ajung tipele in dreptul lui si incep sa comenteze. - Ce o fi asta? intreaba una. A doua, uitandu-se la pen-i-s-ul tipului, zice: - Poate ca ar trebui sa tragem de manerul asta. Trage ea si tipul scapa un sapun. - Aaa, ia uite, e distribuitor de sapunuri, zice prima. - Ooo, sa încerc si eu, zice a doua si trage si ea pana cand tipul scapa si al doilea sapun. - Acum e randul meu, zice a treia blonda si incepe sa traga si sa traga si sa traga... Tipa tot trage si, la un moment dat, spune: - Ia uite, are si sapun lichid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Mai 29, 2009 Share Postat Mai 29, 2009 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mesterila Postat Mai 29, 2009 Share Postat Mai 29, 2009 Diseara cica nu ploaie asa ca eu sunt prezent ! Si daca ploua cred ca tot vin ! Mestere castigasi concursul de karaoke? Ce sa fac si eu, daca...am cu ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Mai 29, 2009 Share Postat Mai 29, 2009 pai de cand nu mai cant eu, se joaca la amatori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Mai 29, 2009 Share Postat Mai 29, 2009 (editat) Ce sa fac si eu, daca...am cu ce Ti-a puso Cosmin pana la urma aseara?(melodia oPsedatilor) pai de cand nu mai cant eu, se joaca la amatori Ti-ai luat ma bazaitoare? (adica scuter...nu concubina de sex feminin ) Editat Mai 29, 2009 de Gixxx' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mesterila Postat Mai 29, 2009 Share Postat Mai 29, 2009 Apropo de bancuri Patru prietene tinere si frumoase si-au petrecut concediul impreuna la mare, fara barbatii lor. La intoarcere, pe una dintre ele au apucat-o remuscarile: - Fetelor, am sa-i povestesc lu' barbatu' meu de cate ori l-am inselat in concediu. Bruneta: - Ce idioata! Roscata: - Ce curajoasa! Blonda: - Ce memorie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 29, 2009 Share Postat Mai 29, 2009 Apropo de bancuri Patru prietene tinere si frumoase si-au petrecut concediul impreuna la mare, fara barbatii lor. La intoarcere, pe una dintre ele au apucat-o remuscarile: - Fetelor, am sa-i povestesc lu' barbatu' meu de cate ori l-am inselat in concediu. Bruneta: - Ce idioata! Roscata: - Ce curajoasa! Blonda: - Ce memorie! Asta-i replica mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Mai 29, 2009 Share Postat Mai 29, 2009 @sefa: pai.. ca de obicei.. daca nu ploaua si nu biau.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mesterila Postat Mai 29, 2009 Share Postat Mai 29, 2009 Ti-a puso Cosmin pana la urma aseara?(melodia oPsedatilor) Mi-a pus-o bine bine!!! )))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Mai 29, 2009 Share Postat Mai 29, 2009 Ti-a puso Cosmin pana la urma aseara?(melodia oPsedatilor) Mi-a pus-o bine bine!!! )))))))))) Hai ca a iesit bine maneaua de final... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mesterila Postat Mai 29, 2009 Share Postat Mai 29, 2009 pai de cand nu mai cant eu, se joaca la amatori Pai astia cu Ducati sau care au avut Ducati raman tot la nivel de amatori !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Mai 29, 2009 Share Postat Mai 29, 2009 (editat) In camin, doi tipi se duc la dusuri, dar isi dau seama ca au uitat sapunurile. Asa ca unul din ei se intoarce in pielea goala, in fuga, in camera ia doua sapunuri si fuge spre dusuri. Pe culoar se intalneste cu 3 blonde. Ca sa nu se faca de ras, se preface ca e statuie. Ajung tipele in dreptul lui si incep sa comenteze.- Ce o fi asta? intreaba una. A doua, uitandu-se la pen-i-s-ul tipului, zice: - Poate ca ar trebui sa tragem de manerul asta. Trage ea si tipul scapa un sapun. - Aaa, ia uite, e distribuitor de sapunuri, zice prima. - Ooo, sa încerc si eu, zice a doua si trage si ea pana cand tipul scapa si al doilea sapun. - Acum e randul meu, zice a treia blonda si incepe sa traga si sa traga si sa traga... Tipa tot trage si, la un moment dat, spune: - Ia uite, are si sapun lichid asta cred ca e legat de bancul lui mesterila Ce sa fac si eu, daca...am cu ce bravo meste poate data viitoare castigi si ceva beri fara alcool binenteles sa ne imbatam si noi Editat Mai 29, 2009 de Ovy_d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 29, 2009 Share Postat Mai 29, 2009 (editat) Bre ce facem azi dupa intalnire? Eu nu prea am benzina PS: de unde iau si eu ceva lichid de frana, ca au inceput sa ma cam lase (placutele mai merg), dar la bani ok, ca tre sa mai schimb si uleiul Editat Mai 29, 2009 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate