OveR Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 Mai bine iti iei o grenada am auzit ca au astia la discount prin afganistan , cu 20 $ ti-o da si cu accesorii. Si daca da fraieru sa tio fure .. you will fuck him up !!! Mesaj completat ALEXX = MORMOLOC = LOVES Naomi !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SeBIKE Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 Am o Honda Shadow Spirit 2007 care detine un sistem ingenios de protectie impotriva furturilor: HISS = Honda Ignition Security System...si o vand. e careva interesat? http://www.motorcycle-usa.com/121/887/Moto...0-1st-Ride.aspx http://www.bikez.com/pictures/browse.php?b...76&pageno=2 http://www.bikez.com/motorcycles/honda_sha...750_dc_2007.php Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 Am o Honda Shadow Spirit 2007 care detine un sistem ingenios de protectie impotriva furturilor: HISS = Honda Ignition Security System...si o vand. e careva interesat? Hai ca asta a fost tare ! Si CBR-ul 600 RR are acelasi sistem si majoritatea motocicletelor cat de cat noi ! Si eu am ca sistem S.I.S.S si crezi ca ajuta cu ceva? Ala este doar un sistem prin care computerul recunoaste cheia cu cip atat ! Cu ce te ajuta asta sa nu ti-o fure? Nu mai stim cum sa ne vindem motocicletele ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 Legat de parcare moto, am vorbit cu cei de la spatiul ala imprejmuit de langa Mc Donalds Dristor - ala cu o rulota unde se copiaza chei si unde aveau inainte biciclete si acum au pepeni De principiu, sunt de acord sa bage motociclete acolo dupa ce termina pepenii, (acum nu e loc decat de 1-2 motociclete), spatiul e imprejmuit, acoperit, luminat si poate fi si pazit. Pretul il vom discuta in functie de numarul de amatori. Pe perioada verii e ok sa tii motoreta acolo. Deci, care sunteti relativ aproape si vreti sa va tineti motorul acolo ca sa dormiti fara grija? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jcata Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 daca are cineva impresia ca exista antifurt pentru motocicleta dureaza doar 4 min Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Deci pana la urma merge careva la Breaza ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Deci pana la urma merge careva la Breaza ? eu cred k merg,dar vb vineri mai multe,nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ideal Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 care vine diseara la arc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 care vine diseara la arc? Tu fiind cine? Da ..vb vineri la intalnire detaliile ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Tu fiind cine? Da ..vb vineri la intalnire detaliile ! cu cine?!? nu stii?!? :D e ideal... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 cu cine?!? nu stii?!? :D e ideal... Aaaaa...da rippere nu mi-am dat seama ! Cum am putut sa uit de "ideal" ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Aaaaa...da rippere nu mi-am dat seama ! Cum am putut sa uit de "ideal" ! off... vezi daca lipsesti de la intalnirile de fitzemotociclisti de la arc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Imi pare rau...de maine o sa vin ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ideal Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 eu fiind Mihaela si sunt noua pe forum cei care au fost vineri la metrou titan m-au cunoscut am fost cu un chopper metalizat argintiu, cu sotul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 aha... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soulsofty Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 salut... in legatura cu furturile: daca e hotarat s- fure sigur va reusi.... totusi un lant si o alarma descurajeaza pe multi si in cazul in care poti totusi s-o tiii langa fereastra ta in asa fel incat s-o vezi si s-o auzi e excelent(exceptand fatza la care o ai intr-un garaj ,caz in care e exceptional) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 http://www.apropo.ro/wow/perseidele-ploaie...omaniei-4743740 Mesaj completat Cine vrea sa vina eu cu nyt ne duce la prima parcare de pe autostrada soarelui sa vedem ploaia de stele la o punga de seminte si o sticla de suc, ne gasiti incepand cu orele 23:30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru_23 Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 http://www.apropo.ro/wow/perseidele-ploaie...omaniei-4743740Mesaj completat Cine vrea sa vina eu cu nyt ne duce la prima parcare de pe autostrada soarelui sa vedem ploaia de stele la o punga de seminte si o sticla de suc, ne gasiti incepand cu orele 23:30 as veni eu(cu conserva:D)....de unde plecati? (si la ce ora) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 de unde plecati? De acasa ne vedem acolo nu e problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 as veni eu(cu conserva:D)....de unde plecati? (si la ce ora) Nu se pleaca de nicaieri ..care vrea vine acolo cu cico vin bere..ce doreste si o punem de o paranghelie ad-hoc ! Care mai vrea sa vina si nu stie unde este ete si numarul meu : 0723.669.856 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RussianTiger Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 (editat) vreau si eeeeu la ploaia de stele da' cine ma ia pasageraaaa? @Nyt: exista si vin fara alcool? Editat August 12, 2009 de RussianTiger Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru_23 Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Nu se pleaca de nicaieri ..care vrea vine acolo cu cico vin bere..ce doreste si o punem de o paranghelie ad-hoc ! Care mai vrea sa vina si nu stie unde este ete si numarul meu : 0723.669.856 ! iti pun nr in tel:D....daca nu intervine ceva voi fi acolo cu o supernova rosie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 @Nyt: exista si vin fara alcool? Da vin spumant ! Pt tine Robby Bubble ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 ete si numarul meu : 0723.669.856 ! Sa vezi ce or sa sara fanele sa te sune acum... ;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RussianTiger Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Da vin spumant ! Pt tine Robby Bubble ! deci ma iei pasagera? eu aveam telefonul tau, se cheama ca sunt fana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate