Alexxa Postat Septembrie 16, 2009 Autor Share Postat Septembrie 16, 2009 pentru ca vreau sa dau dovada si eu de compasiune si omenie, voi dona si eu pupicii... cui doreste. (nu ai mei, desigur ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 Deci da, NU sunt PESTE ...sunt BERBEC Pupicii mei raman la nyt, face el ce vrea cu ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ideal Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 ma bucur sa vad ca ati devenit pupaciosi felicitari!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 (editat) Sa nu inceapa `reacu sa faca altceva, daca au inceput motociclistii forumistii sa se pupe. S-a dus de rapa si comunitatea asta. Editat Septembrie 16, 2009 de alex ripper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 Sa nu inceapa `reacu sa faca altceva, daca au inceput motociclistii forumistii sa se pupe. S-a dus de rapa si comunitatea asta. Nyt si noul lui brand PUPAAAAAAAAAAAA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan33 Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 Sa nu inceapa `reacu sa faca altceva, daca au inceput motociclistii forumistii sa se pupe. S-a dus de rapa si comunitatea asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 Cred ca pan' la urma o puneti de un gang bang :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 se pare k a luat topicul o turnura erotik....dar ce conteaza atat timp cat lumea se simte bine propun si eu ceva ..nu e pervers ..dar cine stie ce iasa... sa mergem maine dupa intalnire sa vedem ce se petrece la bikefestul de la Cernica ....macar k si plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 Normal,unde sa mergem?la apasu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 (editat) se pare k a luat topicul o turnura erotik....dar ce conteaza atat timp cat lumea se simte bine propun si eu ceva ..nu e pervers ..dar cine stie ce iasa... sa mergem maine dupa intalnire sa vedem ce se petrece la bikefestul de la Cernica ....macar k si plimbare .. . : /index.php?showtopic=419209 si o poza aproximativa : /index.php?...t&id=528922 Editat Septembrie 17, 2009 de septimiu_J F K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ideal Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 propun si eu ceva ..nu e pervers ..dar cine stie ce iasa... sa mergem maine dupa intalnire sa vedem ce se petrece la bikefestul de la Cernica ....macar k si plimbare interesant!!! daca ajung la intrunire la metrou, mai mult ca sigur ca vom merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 interesant!!! daca ajung la intrunire la metrou, mai mult ca sigur ca vom merge Deci titanisti, nu va faceti program pentru maine seara, iar daca aveati anulati tot. Presedinta voastra a zis ca mergeti la Cernica, "mai mult ca sigur". Singura conditie e sa ajunga dumneaei la intalnirea de la metrou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 Deci titanisti, nu va faceti program pentru maine seara, iar daca aveati anulati tot. Presedinta voastra a zis ca mergeti la Cernica, "mai mult ca sigur". Singura conditie e sa ajunga dumneaei la intalnirea de la metrou. sustin si aprob!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 se pare k a luat topicul o turnura erotik....dar ce conteaza atat timp cat lumea se simte bine propun si eu ceva ..nu e pervers ..dar cine stie ce iasa... sa mergem maine dupa intalnire sa vedem ce se petrece la bikefestul de la Cernica ....macar k si plimbare Eu merg, maine seara chiar am chef de o plimbarica mica mica mica mica de tot!!! interesant!!! daca ajung la intrunire la metrou, mai mult ca sigur ca vom merge Te dai la fund, cum sa nu ajungi la intrunire? Asa ceva nu este posibil! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 Te dai la fund, cum sa nu ajungi la intrunire? Asa ceva nu este posibil! ai fi surprins! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 Ideal ar fi sa mergem cat mai multi ! Rog pe d-soara presedinta sa fie prezenta pentru a fi trecuta in condica ,in acest fel apropiindu-se de unul din cele 2 premii primite la 10 prezente ! Va multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 Ideal ar fi sa mergem cat mai multi ! Rog pe d-soara presedinta sa fie prezenta pentru a fi trecuta in condica ,in acest fel apropiindu-se de unul din cele 2 premii primite la 10 prezente ! Va multumesc ! noi, motociclijdii forumijdii de rand, am vrea sa aflam ce premii sunt puse in joc, puate ajea ne stimuleaza mai mult... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 Ideal ar fi sa mergem cat mai multi ! Rog pe d-soara presedinta sa fie prezenta pentru a fi trecuta in condica ,in acest fel apropiindu-se de unul din cele 2 premii primite la 10 prezente ! Va multumesc ! Toar`shu presedinte, va rog sa luati in considerare ca colega dvs de presedintie a chiulit vinerea trecuta, iar dvs ati omis sa treceti acest fapt in condica de sugestii si reclamatii prezenta. Ideal ar fi ca sa va faceti treaba cum trebuie si sa nu mai trebuiasca sa vi sa atraga atentia ca nu va faceti treaba cum trebuie ca presedinte al comunitatii formistilor motociclistilor din cartierul Titan. Va multumexc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ideal Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 Eu merg, maine seara chiar am chef de o plimbarica mica mica mica mica de tot!!! Te dai la fund, cum sa nu ajungi la intrunire? Asa ceva nu este posibil! avand in vedere ca sambata dimineata, cu noaptea in cap plec la cisnadioara la intrunirea v-stromistilor, asta ar fi motivul pt care s-ar putea sa nu vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 noi, motociclijdii forumijdii de rand, am vrea sa aflam ce premii sunt puse in joc, puate ajea ne stimuleaza mai mult... Pe mine ma stimuleaza altceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 Toar`shu presedinte, va rog sa luati in considerare ca colega dvs de presedintie a chiulit vinerea trecuta, iar dvs ati omis sa treceti acest fapt in condica de sugestii si reclamatii prezenta. Ideal ar fi ca sa va faceti treaba cum trebuie si sa nu mai trebuiasca sa vi sa atraga atentia ca nu va faceti treaba cum trebuie ca presedinte al comunitatii formistilor motociclistilor din cartierul Titan. Va multumexc. deci, ca motocic...forumizd, nu trebuie sa ceri socoteala lu' tovu' preshedinte! stie el cei mai bun/bine pentru comunitate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalushu'mic Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 noi, motociclijdii forumijdii de rand, am vrea sa aflam ce premii sunt puse in joc, puate ajea ne stimuleaza mai mult... Eo cre'ca e vuorba de un dil.o ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 Pe mine ma stimuleaza altceva. lojic! dar sa nu itam de comunitate forum... Mesaj completat Eo cre'ca e vuorba de un dil.o ! ejti offtopic, ai avea dreptate te rog sa-ti revizuiesti comportamentu'... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ideal Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 1. nu sunt d-soara, sunt doamna, avand in vedere ca sunt casatorita 2. cand am apus "vom merge", m-am referit la mine si la sotul meu. cine s-a gandit la alceva...sa ne fie cu iertare, tovarasi Mesaj completat 1. nu sunt d-soara, sunt doamna, avand in vedere ca sunt casatorita 2. cand am apus "vom merge", m-am referit la mine si la sotul meu. cine s-a gandit la alceva...sa ne fie cu iertare, tovarasi 3. se poate aduce si vreo scutire, daca tot se pun absente? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate