Ravenitza Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 La Multi Ani Septimiu ! Sa faci cinste la fiecare cu 5 m de lant ! :) La multi ani Septimiu!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 La Multi Ani Septimiu ! Sa faci cinste la fiecare cu 5 m de lant ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru_23 Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 La multi ani Septimiu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
secretarul Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 Hi la multi ani !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 Da, da, la multi ani Septimiu! Sa fii tare ca lantu'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 multumesc mult pentru urari ....prima oara cd ne mai strangem la o bere fac cinste un rand sper sa ajung vineri k orarul de la master coincide cu toate intalnirile moto si nu stiu cum sa le impac multumesc ink o dat comunitatii pt urari si asfalt uscat cat mai mult de acu incolo pt toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 Gata mos, te-am votat. Si eu La multi ani Septimiu!!! La multi ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciciu Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 la multi ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ideal Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 la multi ani septimiu, chiar daca mai tarziu, si imi cer scuze pt asta, dar nu am mai intrat ca sunt racita tare, si mi-a fost frica sa nu ma traga curentul tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca si...succes la master Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 mi-a fost frica sa nu ma traga curentul Dar ce , pc-ul e in balcon ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 (editat) la multi ani septimiu, chiar daca mai tarziu, si imi cer scuze pt asta, dar nu am mai intrat ca sunt racita tare, si mi-a fost frica sa nu ma traga curentultot ce iti doresti sa ti se indeplineasca si...succes la master Eu te sfatuiesc sa acoperi si toate prizele din casa, ca si de acolo exista pericol sa te traga curentul. Oricum, umila mea parere de forumist este ca curentul este un inconstient. Nu stia la ce se baga. Editat Octombrie 23, 2009 de alex ripper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Octombrie 23, 2009 Autor Share Postat Octombrie 23, 2009 la multi ani septimiule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 LA MULTI ANI DUDE !!! Sa ai parte de calatorii lungi fara evenimente, si fara ploi sa nu rugineasca lantul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 @switch am intrat si eu prin fata la ala de ne-a luat la claxoane ...am si oprit in fata lui k sa-i zic ce neam prost e :angry:dar cd mm uitat in oglinda si am vazut k coboara 4 malaci din masina i-am dat gazzz k nu aveam chef de box oricum plimbarea a meritat chiar dc am ocolit pe la Cernica si Pustnicul ca sa ajungem la clatitarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yorgo Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 La multi ani Septimiu!!! Petrecere frumoasa si numai bine! Mesaj completat Apropo...azi am si eu party...cine stie este binevenit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soulsofty Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 La multi ani Septimiu!!! Petrecere frumoasa si numai bine! Mesaj completat Apropo...azi am si eu party...cine stie este binevenit La multi si tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Octombrie 25, 2009 Share Postat Octombrie 25, 2009 Liniste multa liniste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 Liniste multa liniste Normal, unii si-au bagat motorul la iernat si incearca sa se obisnuiasca cu ideea. Cred ca sunt primul pe anul asta care nu mai circula deja. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Octombrie 27, 2009 Autor Share Postat Octombrie 27, 2009 http://cursa.automarket.ro/profil/pantheralexa/1095544947 merci pt accesare link Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 http://cursa.automarket.ro/profil/pantheralexa/1095544947 merci pt accesare link Este elementara legatura intre prostiile voastre de linkuri si topicul/forumul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 Ce va mai plimbati pe cal. Nu vreti si o shaorma e moca si ce va de baut Atentie sa nu va fie rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 shaorma...?! yum yum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 Buna idee, sunt lihnit de foame, dupa shaorma ar merge si o bere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_iunie Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 Este elementara legatura intre prostiile voastre de linkuri si topicul/forumul asta. lasa domne copiii sa se joace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 Intrebare, intrebare Are careva o pila la spitalul de urgenta Floreasca? Trebuie sa iau legatura cu medicul Ruxy Oprita. Este urgent. Daca ma poate ajuta cineva, as fi reunoscator. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate