CrashTestPilot Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 sal...pleaca cineva din dr tab la salon? la ce ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariciu Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 cand vi la garaj sa ne arati cum merge pe o roata ? mai bine te iau pe saua din spate sa vezi mai de aproape Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 vrei sa rup codita sau nu are putere ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan2525 Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 PASTE FERICIT si multe bucurii alaturi de familie si binenteles de .....mobra personala [a nu se intelege sotie, prietena,ect....] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 Salutari si scuze de intruziune. Incercam sa oprim udatul haotic si fara simt de responsabilitate a strazilor din Bucuresti si nu numai. Petitie Multumesc. Sarbatori Fericite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 Salutari si scuze de intruziune. Incercam sa oprim udatul haotic si fara simt de responsabilitate a strazilor din Bucuresti si nu numai. Petitie Topic de discutii si stabilire a actiunilor. Multumesc. Sarbatori Fericite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 Salutari si scuze de intruziune.Incercam sa oprim udatul haotic si fara simt de responsabilitate a strazilor din Bucuresti si nu numai. Petitie Topic de discutii si stabilire a actiunilor. Multumesc. Sarbatori Fericite! Sustin si semnez. Sarbatori fericite !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariciu Postat Aprilie 19, 2009 Share Postat Aprilie 19, 2009 eu propun sa se ude doar ziua !! ca eu numai noaptea ies ...si in plus caldura cea mai mare ziua e ca sa zici ca ai un motiv sa UZI strada ...voi ar trebui sa votazi sa nu se mai ude strazile deloc nici ziua nici seara ...ci doar sa se curete si perie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Sambata, 25 aprilie, ora 10.00, Piata Constitutiei. Miting moto. Semnam petitii impotriva udatului pe strazi cu apa improprie, impotriva taxei de prima inmatriculare la moto si reducerea numarului de luni la RCA. Pentru cei care nu sunt din Bucuresti - luati legatura cu mine (Kali - 0766.66.84.20) pentru a intra in posesia petitiei si a unui tabel. Poate semna orice cetatean roman cu varsta peste 18 ani. In paralel, interesati-va daca in orasul/zona voastra au loc astfel de actiuni. Cei care puteti merge sa o faceti. Este foarte important sa fim uniti. Puteti aduce cu voi bannere cu mesaje catre automobilisti si autoritati, le afisam in toata piata. Va asteptam. Va rog mult sa dati mai departe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 care-i urmatoarea ? Hai diseara la parc sa iti arat ce "bicicleta" mi-am luat. Sper sa ajung cu ea pe la 8 , asa mai printre blocuri, o sa vezi de ce... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Aprilie 25, 2009 Share Postat Aprilie 25, 2009 Hai diseara la parc sa iti arat ce "bicicleta" mi-am luat. Sper sa ajung cu ea pe la 8 , asa mai printre blocuri, o sa vezi de ce... sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 odata cu criza m-am facut biznitar )))) /index.php?showtopic=351543 /index.php?showtopic=335976 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D3LeiCuie Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 (editat) /index.php?showtopic=351543 gata cu motociclismul serios? sau a castigat un logan? Editat Aprilie 29, 2009 de D3LeiCuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 cred ca vrea sa isi ia logan personal ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Mai 1, 2009 Share Postat Mai 1, 2009 Eu cred ca va face o surpriza,si isi i-a pe sora aia mare,adika pe R1.Si merge pe burta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea ! Mersi , gata e pregatita de circuit , saptamana viitoare sa vedem ce poate la Serres la ROSBK ! Cam asta are pe ea : Carene Race cu prindere rapida , Evacuare ARROW FULL TITANIUM , Filtru aer race BMC , Power-commander RAPID BIKE , Filtru ulei Race, Suspensie fata OHLINS (arcuri, ulei, supape) , Suspensie spate WHITE POWER , Amortizor ghidon OHLINS , Scarite racing WALTER MOTO , Ghidoane racing ROBBY MOTO , Kit lant 520 racing PBR (dinti -1+1 ) , Furtune frana race HEL , Placute Race , Parbriz double bubble , etc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 mai am putin si o termin si eu pe a mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 care baga o cheia in uichend sau amckart ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TR-Axy Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 sall are cineva un gsxr 750 k7/k6, sau stiti pe cineva? miercuri merge cineva la arc, vreau sa merg si yo (pasager:D) poate gasesc acolo...un 750 ......PM bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 umbla vorba ca unu ariciu are k de 750, vb cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 Ba baieti...am vandut mobra...ce ma fac eu acum?Azi cand am intrat in casa,si am vazut casca..m-a luat pateul...Sper sa am banii mai repede ptr alta...ca au trecut doar cateva ore,si-mi lipseste,a luat o parte din inima mea,cand a plecat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 Ba baieti...am vandut mobra...ce ma fac eu acum?Azi cand am intrat in casa,si am vazut casca..m-a luat pateul...Sper sa am banii mai repede ptr alta...ca au trecut doar cateva ore,si-mi lipseste,a luat o parte din inima mea,cand a plecat.... felicitari !!! cu paine ? sa il chemam pe mircea radu la garaj ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 Mai bine imi chemati un 750 la garaj,asa cu papion..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 k5 - k9 ? de 1000 sau aproape 1000 nu vrei ? ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 Sunt bugetar ....nu aspir decat la un k4,ideal de 750. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate