aalpine1 Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 doar nucleul diseara sau avem si surprize ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rdk Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 da, ploaia.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 (editat) Ba baieti,de cand am facut eu cascadoria,numai vreme urata..ploua continuu...Si cred ca asa o sa o tina,pana imi i-au eu motor..asa ca rugativa sa se intample mai repede,altfel...nu o sa iasa soarele.VAlabil si ptr iesirile montane,mai ales Cheia...Sincer..imi pare rau,imi vine sa plang...)))))) Editat Iulie 10, 2009 de classalex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 ar mai fi o posibilitate in legatura cu ploile, un anumit baicar serios a iesit cu moto din garaj acum vreo ~ 3 sapt si nu sa mai intors )))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shreck Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 ar mai fi o posibilitate in legatura cu ploile, un anumit baicar serios a iesit cu moto din garaj acum vreo ~ 3 sapt si nu sa mai intors )))))))))) da.... sa vezi canicula de azi.... B R B....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Iulie 18, 2009 Share Postat Iulie 18, 2009 Cata dreptate am avut,mi-am luat eu motor,si-a revenit vremea.Traiasca gsxr-ul meu....!!! Mesaj completat Cata dreptate am avut,mi-am luat eu motor,si-a revenit vremea.Traiasca gsxr-ul meu....!!! Niste poze la repezeala cu roscata cea noua... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Iulie 19, 2009 Share Postat Iulie 19, 2009 Niste poze la repezeala cu roscata cea noua... Frumoasa combinatia de culori. Sa o stapanesti sanatos,fara zgarieturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marse Postat Iulie 20, 2009 Share Postat Iulie 20, 2009 Cata dreptate am avut,mi-am luat eu motor,si-a revenit vremea.Traiasca gsxr-ul meu....!!!Mesaj completat Niste poze la repezeala cu roscata cea noua... Ma bucur ca ai revenit la cei mai bun adica la Suzuki, sa o stapanesti sanaos si fara incidente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 Niste poze la repezeala cu roscata cea noua... Vine cat de curand sper eu si sora sa de strada, mai mulatra asa ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 Sunt curios cum o sa ,,dea,, pe ea.Vi vineri la parc imbracat in Jordan? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Iulie 24, 2009 Share Postat Iulie 24, 2009 Sunt curios cum o sa ,,dea,, pe ea.Vi vineri la parc imbracat in Jordan? Nu inca, mai am de lucru la multe detalii, deocamdaca o sa vin tot Racing way , insa cu un mare nr roshu in coada ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SPIX Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 SALUT ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SPIX Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 SALUT ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 Maine baga cineva Cheia?Cu plecare asa eleganta de la ora 9 dimineatza,sa nu se lase cu calduri pana la iesirea din Bucale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 daca pleci la 9, pleci cu toti grataristi + aglomeratie DN1 + aglomeratie pe cheia !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat August 2, 2009 Share Postat August 2, 2009 Am crezut ca o sa ploua....dar am prins soare spre norocul meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 ooooo amandoi pe acelasi moto ? )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 Nu tata,el cu quadul,eu cu moto.Fugea rau Quadu ala,si mai ales pe curbe...Daca veneati ati fi avut rival puternic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 RASNOV 4-6 SEPTEMBRIE 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 Baga cineva vreo plimbare sambata, vad ca scad temperaturile astea mari, se anuntza in jur de 25 grade, perfect pt o plimbare. O Cheia, un Siriu , altele ? Am si mobra de strada acum, asa ca as baga si un drum asa de relaxare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 cateva poze din deplasari Mesaj completat Baga cineva vreo plimbare sambata, vad ca scad temperaturile astea mari, se anuntza in jur de 25 grade, perfect pt o plimbare. O Cheia, un Siriu , altele ? Am si mobra de strada acum, asa ca as baga si un drum asa de relaxare. siriu, parerea mea e ca mai bine se pleaca buc - buzau - siriu - bv - cheia - valeni - pl - buc ; dc pt ca e drumul mai bun buz - siriu decat valeni - siriu si e mai fun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 cateva poze din deplasari Mesaj completat siriu, parerea mea e ca mai bine se pleaca buc - buzau - siriu - bv - cheia - valeni - pl - buc ; dc pt ca e drumul mai bun buz - siriu decat valeni - siriu si e mai fun Sti ce faceam in poza aia?Desenam un trifoi cu 4 foi pe casca.Seara m-a intrebat Claudia ce e cu desenu ala pe casca,si i-am spus ca asa mi-a venit.Iar in accidentul care l-am avut,exact cu portiunea aia de casca am dat de pamant...Si exact acolo s-a zgariat....Mai ziceti ca nu credeti in astre..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 eu zic sa nu mai desenezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 Ok deci mai merge cineva sambata dimineata pe traseul buc - buzau - siriu - bv - cheia - valeni - pl - buc ?? Eu cred ca ma duc, cu inca 2-3 motoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 Nu prea o sa fie vremea de partea voastra.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate