Blackrider Postat Octombrie 8, 2004 Share Postat Octombrie 8, 2004 sorry... sper=super B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schilaci Postat Octombrie 8, 2004 Share Postat Octombrie 8, 2004 Daca e legat de fotografie... o scot eu pe strada dupa ce i-i fac un control la evacuare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Octombrie 29, 2004 Autor Share Postat Octombrie 29, 2004 Berea este semnul ca Dumnezeu ne iubeste si ne vrea fericiti Benjamin Franklin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Octombrie 29, 2004 Autor Share Postat Octombrie 29, 2004 Dati-mi o femeie care iubeste berea si voi cucerii lumea imparatul Wilhelm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Octombrie 29, 2004 Autor Share Postat Octombrie 29, 2004 Celor care le place sa bea bere fara alcool nu le place gustul berii le place sa se pise capital brewery Midelton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Octombrie 29, 2004 Autor Share Postat Octombrie 29, 2004 (editat) Acum 4000 de ani in Mesopotamia berea era oferita in loc de salariu In aceeasi perioada exista o traditie potrivit careia la o luna dupa nunta tatal miresei ii dadea mirelui drept zestre atata berea cat putea sa bea. ( luati aminte si dati buzna peste socrii) Editat Octombrie 29, 2004 de Klaus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Octombrie 29, 2004 Share Postat Octombrie 29, 2004 bla bla bla iar ne abatem de la topice nustiu ce sa mai va zic sa nu va mai abateti atit de la topice sper ca sunteti in stare sa nu va abateti atit pe viitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Octombrie 29, 2004 Autor Share Postat Octombrie 29, 2004 (editat) Eu zic ca berea trebuie adusa in absolut orice discutie. acu vorbind serios i-mi dau si eu seama cat deeee mult ne-am abatut de la acest topic incat unul nou care intra pe topicul asta o sa creada ca cei de la Amen fac bere nu motoare , hai sa revenim deci, stati sa caut ca se refac situatia. Editat Octombrie 29, 2004 de Klaus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Octombrie 29, 2004 Autor Share Postat Octombrie 29, 2004 Gata uitati oameni buni ca cei de la Amen nu fac bere, fac motoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Aprilie 28, 2005 Autor Share Postat Aprilie 28, 2005 Ultima bestie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 28, 2005 Share Postat Aprilie 28, 2005 arata superb sporsterul asta....si fain are furca springer...ce a inceput sami placa in ultima vreme sunt cobinarile de culori pe choppere fara crom doar mici detalii cromate la motor..... faina bestia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 28, 2005 Share Postat Aprilie 28, 2005 http://www.amenmotorcycles.com/ aici puteti vedea chopperul asta si restul de motoare facute de cei de la amen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 28, 2005 Share Postat Aprilie 28, 2005 pt klaus cei de la amen sunt unii din preferatii lui constructori...si bineinteles si ai mei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 28, 2005 Share Postat Aprilie 28, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 28, 2005 Share Postat Aprilie 28, 2005 ce frumos se vede lantul in poza asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Aprilie 30, 2005 Share Postat Aprilie 30, 2005 (editat) Sunt extrem de superbe Chopperele AMEN! Stiu baietii astia ce stiu! Dar eu tot la spite as ramane, cu toate ca imi place cum arata roata aia! Si sa raman si offtopic: vreau o bere: Editat Aprilie 30, 2005 de Requiem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Mai 2, 2005 Share Postat Mai 2, 2005 Baaaai...! Voi,ashtia cu berea... ...daca beti PREA multa si va pune omu-n fatza o Mobra, o sa zicetzi ca-i AMEN ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 7, 2005 Share Postat Mai 7, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Mai 7, 2005 Share Postat Mai 7, 2005 http://www.amenmotorcycles.com/ tot de la ei inca citeva choppere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Mai 7, 2005 Share Postat Mai 7, 2005 ---- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Mai 7, 2005 Share Postat Mai 7, 2005 ----- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Mai 7, 2005 Share Postat Mai 7, 2005 I Don't Recommend This at Home Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Mai 7, 2005 Share Postat Mai 7, 2005 Presupun ca aia e flacara pe toba de esapament... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Mai 8, 2005 Share Postat Mai 8, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Mai 8, 2005 Share Postat Mai 8, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate