schumy89 Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 (editat) ..am o problema cu yamaha aerox...am scos'o de 3zile de la garaj..de la caldurica..si am schimbat antigelul,am curatat pompa de apa,schimbata din toamna..si kestii din astea minore.. dar sa ajungem la subiect. am observat k se supraincalzeshte motorul,ceea ce nu se intampla pana acuma.. il am de 2 ani..am facut 7500km cu el..si nu am avut asha probleme.. deci: merg 1km turat la maxim..si ajunge de la 40° la 70° apa...la al 2km are 90°..si nu mai are rost sa zic k 110° ii maxim..shi neindicat de atins.. in fine..antigelul circula...face circuitul in motor..are ceva o concentratzie de 50%de antigel?? ce as putea sa fac oameni buni ?unde sa il duc? cine ma ajuta? .. plz plz help multumesc mult..drumuri fara gropi..vreme super frumoasa..si.sa vedem la o bere Editat Martie 8, 2007 de schumy89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diesel GL Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 inainte de a-i schimba antigelul la fel facea? ce marca de antigel ai pus si in ce concentratie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryus Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 scoate-i termostatul! (ai folosit ceva solutii pt oprirea scurgerilor de lichid de racire?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 scoate-i termostatul! mai bine schimba-l ... ca daca il scoti detot, o sa functioneze pe la 40-50 de grade... (nu e de bine) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumy89 Postat Martie 9, 2007 Autor Share Postat Martie 9, 2007 da unde gasesc termostatul?aveam ceva mai mult antigel..gen 60%..si acuma am o concentratzie de 20%..si acuma nu se mai incalzeshte asha tare..deci ..in principiu merge binisor..dar tot trebuie sa am grija.... deci..unde se afla termostatul ala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady4 Postat Martie 10, 2007 Share Postat Martie 10, 2007 S'ar putea asta sa fi fost problema(concentratia prea mare de antigel) iar lichidul circula prea greu avand o vascozitate mai mare decat cea obisnuita. In fine... daca gresesc corectati-ma. Asfalt uscat si salutari k farul !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumy89 Postat Martie 10, 2007 Autor Share Postat Martie 10, 2007 S'ar putea asta sa fi fost problema(concentratia prea mare de antigel) iar lichidul circula prea greu avand o vascozitate mai mare decat cea obisnuita. In fine... daca gresesc corectati-ma. Asfalt uscat si salutari k farul !! am scos antigelul din motor..si am bagat apa..acuma cam 20% din lichid ii antigel,restul apa..si pot sa spun ca functzioneaza bine..deci...se pare k aia a fost problema..si ca am scapat ushor.. multumesc mult pentru tot.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate