Sari la conținut

Nevoie De Piese De Moto Guzzi


Postări Recomandate

Cine ma poate ajuta si pe mine?Am nevoie cat mai repede de doi cilindrii cu piston si segmenti pentru un moto guzzi v35/2 , set garnituri si ambreiaj.Astept ajutor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

salve . andrei te rugasem sa-mi lasi un nr de tel . ieri am fost in arad ,si am fost si la pista de cart se incalzea un tip cu un ktm ,am asistat :crack: astea le poti gasi la guzziepiushop.de set cilindru,piston, segmenti cod:19060121 130 euro, disc ambreiaj cod:19084450-z 43,58 euro, garnitura cilindru cod:27020820 8,18 euro, garnit chiuloasa cod:27022020 9,47 euro,garnit baie ulei 2,51 euro si daca tot vrei sa tii motorul iati si-un catalog cu codurile pieselor cod:500033011 8,18 euro . intra pe mess si vorbeste cu omul asta : id mess '' ionuntzvasilescu'' spunei ca vrei ceva piese de la guzziepiushop.de . bafta !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

sal ,pai nu avea cum sa mearga ca am gresit eu scuze, corectez ''ionutzvasilescu'' , nu este din arad si este stabilit in germania eu, prin el si multi altii din tara luam piese si accesorii din germania. vezi ca are si un topic deschis pe pro-bike la sectiunea vanzari casti echipamente si accesorii, tipul este foarte serios . pentru mai multe detalii ne auzim pe mess. :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu stiu ce sa zic.Eu am o verisoara in germania , iar daca el ia piese de pe site-ul ala asi putea sa o rog pe ea sa imi aduca.Dar peste tot e problema cu piesele de Moto Guzzi V35/2.Eu am nevoie de piese urgent. :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu stiu ce sa zic.Eu am o verisoara in germania , iar daca el ia piese de pe site-ul ala asi putea sa o rog pe ea sa imi aduca.Dar peste tot e problema cu piesele de Moto Guzzi V35/2.Eu am nevoie de piese urgent. :wave:

stai linistit eu am luat prin el de cateva ori si mi-au venit in 7 zile ,si piesele sunt noi nu second , da se gasesc si second la ei depinde ce vrei ,daca zici ca ai pe cineva care poate lua de acolo e bine pe mine ma costat in total vreo 25 euro taxe de colet si alte maruntisuri plus 15% comisionul lui , dar le am la usa in 7 zile. cele bune ! :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

ok ! bafta multa , si ai grija la montaj nu te grabi sa nu cumva sa rupi vreun segment. consulta manualul care til-am dat ptr orice nelamurire sau , intreaba-ma daca ai nelamuriri. :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am montat cilindri si am vazut ca am primit segmenti u-flex sunt o tehnologie mai noua si sunt mai buni.Mai dureaza vreo 3 zile pana ce va fi gata.Dupa care un rodaj ca la carte si o sa fie ok. :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

bafta multa , acum sa ai grija de ea, nu cum a facut fostul proprietar . asta e motoreta mea este modelul cu 4 supape pe cil , si e cam rara .

Editat de moto_fane
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

salutare,guzistilor, mai fanele tre sa facem recensamintul la guze

 

apropo, piesele le-ai comandat la guzziepiushop.de?

salutari , ce-ti face ''baba'' , sarbatori fericite, pai hai sa ne numaram la salonul moto. in legatura cu piesele , da de la ei le-am luat , si da se poate comanda , daca ai card , eu am vrb la firma si mi-au spus ca trimit si in romanica, in schimb eu am luat prin intermediari tot de la ei de la firma , neavand card. daca ai nevoie de ceva te pun intema cu omul meu de legatura. :cheers:

 

Super frumoasa.Sa o folosesti sanatos,cu cap si fara incidente neplacute.

PS: Motorul meu functioneaza super bine. :D

multumesc , asa am sa fac spor la treaba si tie. :bounce:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare.M-am apucat sa fac rodajul si am facut duminica un drum pana la oradea fara nici o problema dar cand m-am intors mi-a facut cateva probleme.A inceput sa dea semne ca vrea sa moara eu cred ca am multa mizerie in carburatoare si in filtre pt ca motorul nu se mai incinge ca sa fie de acolo problema.Va salut si sa stiti ca acuma sunt foarte multumit de moto guzzi. :ok:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...