univet Postat Martie 11, 2007 Share Postat Martie 11, 2007 Va asteptam la plimbare cu enduroaice mari sa mancam un peste, sa ne dam pe nisip, si prin stufarisuri. Este frumos, safe atat pt rideri cat si pt motoare - ca se cade pe moale. Daca te tine motorul poti sa voblezi pe sleauri (de spate bineinteles) cate 2-3 minute incontinuu. Am intalnit si o masina decapotabila de nevoie (s-a rasturnat). Am mancat un peste (scrumbie la gratar si rizeafca in saramura si otet cu enibahar si piper) - un deliciu. La vin nu am putut sa ne prea intindem ca aveam drum la intors. Au fost si doua IMS-uri si un Bombardier - cel mai bun la nisip cand e afanat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Martie 11, 2007 Share Postat Martie 11, 2007 Mama ce pofta mi-ai facut de o scrumbie grasa la gratar. Cand mai merge domn doctor acolo? PS: sper ca nu ti-ai luat taur sau...sau... WIFE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kuki Postat Martie 11, 2007 Share Postat Martie 11, 2007 Ahh... inima ! Fooaarte tare frate ! Bravo voua !!! ...cat va invidiez... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn23 Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 Cateva impresii de pe HP2??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 zii mah Adi cum merge vaca lu' Edi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
univet Postat Martie 13, 2007 Autor Share Postat Martie 13, 2007 zii mah Adi cum merge vaca lu' Edi? Acum merge mai cu grija. E si in rodaj...Oricum e o motocicleta foarte capabila si echilibrata. Singura arata ciudat, dar cu om pe ea nu se mai vad putzele alea de cilindrii. Are si multe chestii pe ea ca de ex doua pedalutze pt frana spate - una mai sus si mai in spate pentru mers in picioare si una mai jos si mai in fatza pentru asfalt. Stii daca esti tare, iesi de pe enduro in buna stare si esti rege pe asfalt. Cred ca Edi va veni cu ea la Trofeul Capitalei si o sa vezi ce misto merge (poate o incerci putin...). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate