Hell_Rider_Edy Postat Martie 13, 2007 Share Postat Martie 13, 2007 mai tovarasi.. am o planeta 4.. si.. imi evacueaza la imbinarea dintre toba si cotu ala d intra in motor... se aude si rau.. p langa faptu k scoate fum p acolo.... ce imi sugerati sa fac... ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Martie 13, 2007 Share Postat Martie 13, 2007 fir de azbest. za best il gasesti la magazinele cu materiale de constructii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arian46 Postat Martie 14, 2007 Share Postat Martie 14, 2007 Pe langa azbest am mai pus si niste silicon..sa fie.Nu se incinge,nu iese fum,nu miroase a ars. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell_Rider_Edy Postat Martie 14, 2007 Autor Share Postat Martie 14, 2007 ms mult d sfat... o sa incerc... sper sa tina.. k m-a terminat.. urla mai rau k o mitraliera... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Martie 14, 2007 Share Postat Martie 14, 2007 ms mult d sfat... o sa incerc... sper sa tina.. k m-a terminat.. urla mai rau k o mitraliera... urletul nu e dat de neimbinarea perfecta de la cot cu toba. verifica toba sa ai prinse bine sitele (daca le mai ai ). curata toba si cotul de calamina. strange suruburile ce asigura toba pe cadru. planeta intotdeauna e zgomotoasa (been there, done that) - totdeauna o sa iti pui vecinii in cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell_Rider_Edy Postat Martie 14, 2007 Autor Share Postat Martie 14, 2007 aham.. pai da.. sitele le are.. k am verificat.. da se si vede ca scoate la imbinare... si fumu.. iese si p acolo si prin spate...nu am nici o garnitura.. nimic... o sa ma duc azi sa iau fir de azbest..sa vdm ce rezolv... va comunic rzultatu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 14, 2007 Share Postat Martie 14, 2007 ms mult d sfat... o sa incerc... sper sa tina.. k m-a terminat.. urla mai rau k o mitraliera... pai incearca pt ca e singura solutie... de tinut nu tine foarte mult, o data pe luna tre sa pui alt azbest ca se largeste si se arde in final. dar oricum e simplu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell_Rider_Edy Postat Martie 14, 2007 Autor Share Postat Martie 14, 2007 dap.. am reusit.. azi am luat un tub de silicon d-ala pt motor.. am indesat p acolo cat cuprinde. dupa ce am bagat azbestu si am pus o garnitura de metal.. sper sa tina ceva... momentan a mers..... Si in sfarsit.. o mik perioada d pauza.. pana imi vin piesele de la cromat... sunt chiar curios cum or sa iasa... am dat capacu de la magnetou.. aparatoarea fata farul tot...capacul de la rezervor.. si bratele de la semnalizari... sper sa iasa ok...poate pun o imagine cu rezultatu final.. sper sa ii mai schimbe putin aspectu.. si.. ms tovarasilor.. k m-ati ajutat sa scap d "mitraliera.." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arian46 Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 dap.. am reusit.. azi am luat un tub de silicon d-ala pt motor.. am indesat p acolo cat cuprinde. dupa ce am bagat azbestu si am pus o garnitura de metal.. sper sa tina ceva... momentan a mers..... Si in sfarsit.. o mik perioada d pauza.. pana imi vin piesele de la cromat... sunt chiar curios cum or sa iasa... am dat capacu de la magnetou.. aparatoarea fata farul tot...capacul de la rezervor.. si bratele de la semnalizari... sper sa iasa ok...poate pun o imagine cu rezultatu final.. sper sa ii mai schimbe putin aspectu.. si.. ms tovarasilor.. k m-ati ajutat sa scap d "mitraliera.." Sa fi sanatos si sa te bucuri de motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 ... si data viitoare sa dai un search mic... /index.php?...st&p=423346 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell_Rider_Edy Postat Martie 16, 2007 Autor Share Postat Martie 16, 2007 ... si data viitoare sa dai un search mic... /index.php?...st&p=423346 ms omule.. sincer.. is nou p aici.. e mai greu pana prind treburile.. oricum.. tot respectu celor ce m-au ajutat... si.. dak as putea sa o fac si eu.. oricand... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate