Turist Postat Martie 18, 2007 Share Postat Martie 18, 2007 Cauciucurile cramponate sint absolut necesare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
belea Postat Martie 18, 2007 Share Postat Martie 18, 2007 Daca nu va deranjeaza, pe viitor mi-as alatura si eu TA-ul linga ale voastre in poze.Din pacate lucrez uneori in weekend, asa ca ar fi bine daca as afla din timp ca sa pot aranja programul.Am si eu niste locatii in plan si poate le combinam.Va salut, Bogdan si astept un raspuns daca nu e prea mult pe PM,forum sau mail (marinkovbogdan@yahoo.com) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 ...Fericitilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_r5 Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 Cati km a insumat excursia ? Ce consum aveti voi la transalp ? Al meu e tare nehotarat 10l/100km - 5l/100km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 Cati km a insumat excursia ? Ce consum aveti voi la transalp ? Al meu e tare nehotarat 10l/100km - 5l/100km 10% tu vorbesti serios? doar nu mergi cu 200 km/h Mie imi ia vara 4.5-6 la drum lung depinde cu ce viteza merg...pe iarna mi a luat 8 pe autostrada la 5 grade afara si 140 km/h Foarte dragutza plimbarea. Apropo, cu TA urile nu ne adunam si noi, facem o gasca ceva? stiu ca sunt ceva si in Buc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Turist Postat Martie 20, 2007 Autor Share Postat Martie 20, 2007 Transalpul meu de 600 consuma max 4,5% in oras,pt ca nu plec cu demaraj de la semafor. La sosea libera la 90km/h = 4%max , iar la 140km/h = 6%max. Cine nu crede poate sa faca un test . Sigur ca mi-ar fi placut sa participe cit mai multi cu motociclete de acest gen. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asfaltt Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 sal foarte frumos vin si eu cu ceva poze de la slanic dar nu de sambata de la muntele verde merg des la slanic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Turist Postat Martie 21, 2007 Autor Share Postat Martie 21, 2007 Pe viitor sper sa fim mai multe motoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DrPusca Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 Am fost si eu cu un prieten in aceeasi zi ca si voi , cam prin aceleasi locuri ... dar un pic mai pe seara . Un Transalp si un F650 ... foarte tare zona , cu siguranta ca o sa mai trecem pe acolo . Era misto daca ne intalneam , dar cred ca voi ati fost mai devreme ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asfaltt Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 (editat) sal la toti eu sunt Virgil (Asfaltt) merg des la slanic pentru a-mi vedea fetita care creste la socrii mei si de cateori am ocazia ma dau si pe dealuri nu am gume de enduro sunt de stada dar aleg unele trasee mai acceptabile sau merg pe unde e rau doar cand e uscat vreau sa facem un traseu pe la manastirea Schiulesti se trece prin Slanic si de acolo urcare va garantez peisaje de vis de ex;eu am programata saptamana viitoare plecarea la Slanic asfaltt uscat am uitat eu nu am transalp am o Aprilia pegaso sper sa faca fata Editat Martie 21, 2007 de asfaltt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 sunt super-peisaje, si foarte fain de offroad; nu am fost cu motorul desi am o casuta prin Bertea; tot este in plan de o aventura in zona. dar acuma m-ai intaratat si chiar ca o sa se intample curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Turist Postat Martie 22, 2007 Autor Share Postat Martie 22, 2007 Am fost si eu cu un prieten in aceeasi zi ca si voi , cam prin aceleasi locuri ... dar un pic mai pe seara . Un Transalp si un F650 ... foarte tare zona , cu siguranta ca o sa mai trecem pe acolo . Era misto daca ne intalneam , dar cred ca voi ati fost mai devreme ... Noi am plecat la ora 13:00 de la Paulas-bikershop, dupa ce am facut cumparaturi si am ajuns destul de repede la Valenii de Munte . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Martie 23, 2007 Share Postat Martie 23, 2007 haita lui dr.pusca a fost prin zona de vineri seara pana duminica dupamasa insa pauza de spritz a fost doar aceea ,sambata seara , ptr plimbare . in rest ... tuica aia de Valeni , bata-o-ar focu'! am sa-mi fac casa intr-un butoi d-ala de 2000 de litri (sau mai multe de 50 ) ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate