asdfghjk Postat Martie 18, 2007 Share Postat Martie 18, 2007 am facut-o si pe asta. ne-a dus pompi la macin. am fost 9 motoare, toate de cca 1000, 4 bmw - 2 rt + 2 gs adv, 2 varadero, 1 cbr, 1 tiger si un caponord. s-a mers bine, trafic neglijabil, drumul bun cu rare exceptii. cel mai frumos e in dobrogea unde e pustiu, semidesert si niste munti obositi, parca ai fi in grecia. la intoarcere am venit pe autostrada de la drajna. multe poze aici http://www.forumbmw.ro/index.php?topic=362.0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Martie 23, 2007 Share Postat Martie 23, 2007 Ala cu CBR S-A TINUT DUPA VOI? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mocanupompiliu Postat Martie 25, 2007 Share Postat Martie 25, 2007 Ala cu CBR S-A TINUT DUPA VOI? salutare baiatul cu cbr era artist bravo lui Pompiliu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate