cristi80 Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 am vorbit azi cu rusu din piata ce aduce piese de comuniste si nu stia cam cat ajunge un motor de ural ,dar i-am spus ca la reprezentanta e 1700de E si mia zis ca este foarte exagerat pretul asta in comparatie cu pretul de l-ar aduce el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Estremadura Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 La reprezentanta e 2.000 euro motorul de 750. Eu zic sa vorbesti cu rusul sa vezi mai intai daca poate sa-l aduca, si dupa aia pretul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 Nu e greu de priceput ca nu are cum sa-ti aduca rusul motor de 750. Oricum 90% din productie e pt export si trimisa strict prin reteaua de dealeri autorizati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 perfect adevarat. daca aducea la 1700 cred ca il aveam deja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 Mai bine va luati Ural Wolf de la nemti de pe ebay. Cu 1000 il iei si te mai duce 500 adusul si inmatricularea in tara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 am vorbit azi cu rusu din piata ce aduce piese de comuniste si nu stia cam cat ajunge un motor de ural ,dar i-am spus ca la reprezentanta e 1700de E si mia zis ca este foarte exagerat pretul asta in comparatie cu pretul de l-ar aduce el. mai sa fie tare rusu asta...are fabrica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate