mertan Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 /index.php?...mp;#entry673159 intrati aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 din 'nshpe anunturi, n-ai fost in stare sa pui la niciunul un pret informativ...sa stiu daca ma bag sau trebe sa fac foamea o luna ca sa-mi permit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Martie 20, 2007 Autor Share Postat Martie 20, 2007 pe undeva la 100-110 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WildPuppy Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 pe undeva la 100-110 euro Cu sau fara montaj? Nu ca m-ar atrage un drum de Bacau, da' ca sa stie lumea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Martie 21, 2007 Autor Share Postat Martie 21, 2007 fara montaj.... dar montajul il fac la un service moto din iasi seriozitate maxima.... dar faza e ca livrarea ceasurilor e cam in 2-3 saptamani..... faci cum stii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Martie 22, 2007 Autor Share Postat Martie 22, 2007 haideti lume... motoarele voastre au nevoie de ceva bun si klumea... intrati in tuning world Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat Martie 23, 2007 Share Postat Martie 23, 2007 haideti lume... motoarele voastre au nevoie de ceva bun si klumea... intrati in tuning world Incearca si tu sa vinzi amortizoare de ghidon sau tobe de carbon daca vrei sa atragi motociclistii in lumea tuningului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Martie 24, 2007 Autor Share Postat Martie 24, 2007 am sa vad.... chiar ar fi ceva. vom vedea oricum sunt si astea o chestie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate