iuli-voshod Postat Octombrie 26, 2011 Share Postat Octombrie 26, 2011 ok Maine ne vedem la intalnire?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Octombrie 27, 2011 Share Postat Octombrie 27, 2011 ok Maine ne vedem la intalnire?!? eu vin! ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ow3x3xpr3ss Postat Noiembrie 2, 2011 Share Postat Noiembrie 2, 2011 daca tot asa este vremea apare cineva maine pe acolo?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Noiembrie 2, 2011 Share Postat Noiembrie 2, 2011 Mâine mă voi înființa la orele 19 în fața Sălii Sporturilor! Băfturi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borissjohn Postat Noiembrie 3, 2011 Share Postat Noiembrie 3, 2011 ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Noiembrie 3, 2011 Share Postat Noiembrie 3, 2011 eu ajung ceva mai tarziu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Noiembrie 3, 2011 Share Postat Noiembrie 3, 2011 Va astept cu drag! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dioniss Postat Februarie 11, 2012 Share Postat Februarie 11, 2012 Buna baieti, eu sunt din iasi dar recent (3 luni sunt mutat in ploiesti) stiu ca deocamdata e iarna dar dupa ce se lipsezeste strada, facem o intalnire? sa va cunosc si eu. ink nu am toate gradele ink sunt junior de 125 dar sper pana in aprilie sa imi iau si eu monstrul meu. Unde se fac de obicei adunarile aici? si pe cat e prima iesire la strada? Multumesc anticipat. Respect si strazi curate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai24 Postat Februarie 13, 2012 Share Postat Februarie 13, 2012 pana la intalnire hai mai bine la dat zapada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoFly Ploiesti Postat Martie 25, 2012 Share Postat Martie 25, 2012 (editat) A dat caldura, a dat firul ierbii, altii deja s-au ingrasat de la atatia kilometri mancati si ar cam fi timpul sa ne si intalnim. Asadar si prin urmare, ramane la ora stabilita, adica JOIA de la ORA 18 la Sala Sporturilor Olimpia! Haide! *StefanLeonte la taste, scz, din greseala am postat de la userul de la servici. Editat Martie 25, 2012 de MotoFly Ploiesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Professoru Postat Martie 25, 2012 Share Postat Martie 25, 2012 in seara asta am dat o tura pe la sala...nu mai era niciun motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat Martie 25, 2012 Share Postat Martie 25, 2012 Professore, oficial intalnirea se tine JOIA, azi, o umila duminica, deci lumea a mers mai departe decat aici, pan' la colt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Professoru Postat Martie 25, 2012 Share Postat Martie 25, 2012 oricum joi o sa fiu acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 ne vedem la sala dupa 19 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 Baieti, maine seara ne vedem la Sala Sporturilor pe bancuta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 off ce-as veni si eu; dar motorul meu asteapta foaia de spate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat Aprilie 5, 2012 Share Postat Aprilie 5, 2012 Nu-i bai Iulica, te stim motorist, te asteptam si perpedes sa mai schimbam o vorba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Professoru Postat Aprilie 5, 2012 Share Postat Aprilie 5, 2012 vine cineva diseara ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Aprilie 5, 2012 Share Postat Aprilie 5, 2012 vine cineva diseara ? Venim venim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ow3x3xpr3ss Postat Aprilie 5, 2012 Share Postat Aprilie 5, 2012 cred ca ajung si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Aprilie 5, 2012 Share Postat Aprilie 5, 2012 cred ca ajung si eu asa sa faci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai24 Postat Aprilie 5, 2012 Share Postat Aprilie 5, 2012 in loc sa stati pe banca mai bine plimbati-va Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 ) ...) e bine..n-ai inteles. E vorba de o campanie nationala prietene - MotoThursday! Ne intalnim, socializam intre noi si tragem o plimbarica prin oras ca sa vada lumea ca existam si nu mancam din inghetata copiilor...sunt sigur ca ai prins ideea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai24 Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 la cati sunteti pe banca nu cred ca este asa eveniment Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 (editat) in loc sa stati pe banca mai bine plimbati-va Din cauza asta n-ai oprit? Anu trecut am mers 2000km acum 2 ani 2500km tre' sa pastrez trendul si statul pe banca face bine la motor schimbam uleiul la 2-3 ani. Saptamana asta in weekend am organizat si un drum mai lung pana la Albesti Paleologu Bafta Editat Aprilie 6, 2012 de florin.radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate