mihai24 Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 Din cauza asta n-ai oprit? Anu trecut am mers 2000km acum 2 ani 2500km tre' sa pastrez trendul si statul pe banca face bine la motor schimbam uleiul la 2-3 ani. Saptamana asta in weekend am organizat si un drum mai lung pana la Albesti Paleologu Bafta asa departe?nu ma lasa mama este placerea voastra nici o problema,nu am zis nimic cu rautate,daca asta s-a inteles imi pare rau este placerea voastra nici o problema,nu am zis nimic cu rautate,daca asta s-a inteles imi pare rau nu am nimic cu nimeni dar in loc de statul acela pe banca faceti niste planuri de calatorie si eu cred ca ar fi mai indicat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 (editat) este placerea voastra nici o problema,nu am zis nimic cu rautate,daca asta s-a inteles imi pare rau Scopul este sa vorbim, sa socializam, oricine este bine venit, nu e vorba de vreo obligatie vine cine are placere, timp si chef. La cat de putin mergem noi ce rost au planurile? Editat Aprilie 6, 2012 de florin.radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai24 Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 Scopul este sa vorbim, sa socializam, oricine este bine venit, nu e vorba de vreo obligatie vine cine are placere, timp si chef. La cat de putin mergem noi ce rost au planurile? asta este rau,urmaresc si alte zone si parca sunt mult mai entuziasmati privind iesirile la plimbare,aici ploiestiul este cam in urma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 asta este rau,urmaresc si alte zone si parca sunt mult mai entuziasmati privind iesirile la plimbare,aici ploiestiul este cam in urma Nu sunt entusiasmat de primavara. Merg zilnic cu motocicleta indiferent de cat de frig este afara conditia este sa nu fie zapada sau gheata pe jos. Nu am tinut niciodata o motocicleta la iernat. Am facut aprox 6000km din noiembrie pana in martie. Saptamana trecuta am dat jos cauciucurile M+S si le-am pus pe astea "de vara". Referitor la iesiri ... le vorbim la telefon (unul din lucrurile care se intampla pe bancuta ) Lucrurile nu sunt tocmai cum par... treci mergand pe motocicleta si observi cativa oameni stand pe banca si ii etichetezi ca nu se plimba. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai24 Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 Nu sunt entusiasmat de primavara. Merg zilnic cu motocicleta indiferent de cat de frig este afara conditia este sa nu fie zapada sau gheata pe jos. Nu am tinut niciodata o motocicleta la iernat. Am facut aprox 6000km din noiembrie pana in martie. Saptamana trecuta am dat jos cauciucurile M+S si le-am pus pe astea "de vara". Referitor la iesiri ... le vorbim la telefon (unul din lucrurile care se intampla pe bancuta ) Lucrurile nu sunt tocmai cum par... treci mergand pe motocicleta si observi cativa oameni stand pe banca si ii etichetezi ca nu se plimba. Asfalt uscat! te-ai ofticat te-ai ofticat :angryfire:asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 te-ai ofticat Nu! Chiar deloc! Ma plictisesc la job . Si eu ii detest pe "bikerii" de bulevard deci avem ceva in comun! Intr-adevar nu-mi place sa fiu vazut astfel doar pentu ca-mi permit "luxul" sa stau 2 ore pe saptamana la sala sporturilor pe o banca la povesti cu alti motociclisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai24 Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 Nu! Chiar deloc! Ma plictisesc la job . Si eu ii detest pe "bikerii" de bulevard deci avem ceva in comun! Intr-adevar nu-mi place sa fiu vazut astfel doar pentu ca-mi permit "luxul" sa stau 2 ore pe saptamana la sala sporturilor pe o banca la povesti cu alti motociclisti bine ca inca mai avem job,ca altfel nu mai ieseam deloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 si eventul pe fb pentru intalnirea de joi: http://www.facebook.com/events/405379502806003/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 cu noi care nu avem cont pe facebook cum ramane? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sima.king Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 comandante ar fi cazu sa-ti faci un cont...cred.esti singura persoana fara facebook... macar pt evenimentele astea....! si daca nu vrei... iti dau eu copy paste... sau fac poze...:-??... ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 Fotografii de la intalnirea de azi. Ne vedem tot acolo, tot atunci si joia urmatoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 cel in dainese e bogdan? ca nu-mi dau seama din poze ) seamana cu el dar nu-i vad mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ow3x3xpr3ss Postat Aprilie 14, 2012 Share Postat Aprilie 14, 2012 Fotografii de la intalnirea de azi. Ne vedem tot acolo, tot atunci si joia urmatoare. asa,asa ca nici eu nu am cont !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Aprilie 17, 2012 Share Postat Aprilie 17, 2012 poze de la mine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 poze de la mine! Trabantul al cui e? Poate vrea să meargă cu noi în Germania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 (editat) slaba rau miscarea de azi! Cineva azi la sala? Editat Aprilie 19, 2012 de iuli-voshod Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 slaba rau miscarea de azi! Cineva azi la sala? as trece pe acolo insa nu pot sa stau mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOSAPIENS Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 Moto Sapiens Dr Tr Severin are placerea de a va anunta/invita la : /index.php?/topic/677156-clendar-activitati-moto-sapiens/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 Ne vedem Joi, MotoJoi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ow3x3xpr3ss Postat Mai 23, 2012 Share Postat Mai 23, 2012 deci,......maine e joi! apare cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Mai 23, 2012 Share Postat Mai 23, 2012 deci,......maine e joi! apare cineva? eu ma infiintez! ne auzim la telefon! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Professoru Postat Mai 24, 2012 Share Postat Mai 24, 2012 numai sa nu ploua ca joia trecuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 diseara careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat Iunie 17, 2012 Share Postat Iunie 17, 2012 Avand in vedere ca in ultima perioada multi dintre noi au tot auzit de accidente, ba mai mult, unii chiar si-au pierdut prieteni, va propun sa iesim putin din adormire. Personal, chiar imi doresc sa vad mai mult de 5 bikeri, aceeasi 5 prieteni ai mei la manifestarile astea! Deci, Joi, la 18, la Sala Sporturilor (daca gasiti o locatie mai buna, va rog, admitem), ne intalnim, vorbim, apoi tragem o mica plimbarica: pentru ca existam! Ne vedem Joi, MotoJoi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Professoru Postat Iunie 21, 2012 Share Postat Iunie 21, 2012 daca nu apare altceva mai important apar si eu vine cineva diseara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate