ionut73 Postat Iunie 25, 2004 Share Postat Iunie 25, 2004 Salutare, Maine dimineata plec intr-o plimbare pe la munte. Intentionez sa o iau spre Pitesti, Valcea, Voineasa, Obarsia Lotrului, Transalpina si apoi mai vedem. Ma-am uitat pe prognoze - in zona aia o sa ploua numai dimineata. Traseul exact il stabilim la plecare si il mai ajustam din mers. Vom fi 2 - o Aprilia Pegaso si Yamaha XT 600. Viteza pe sosea 100 - 120. O sa mergem putin si pe drumuri forestiere. Dormim la cort. Daca vrea cineva sa ni se alature, sunati-ma la 0722 666 802. Nu o sa mai intru pe forum. Ionut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmatei Postat Iunie 25, 2004 Share Postat Iunie 25, 2004 Ma oftic ingrozitor!! Tocmai acum nu pot sa plec!! De mult vreau sa ajung in zona respectiva... Have fun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iunie 28, 2004 Autor Share Postat Iunie 28, 2004 se reprogrameaza m-a lasat balta prietenul si, cum nu e intelept sa plec pe munte de unul singgur, m-am dus la mare la intrunire. Anunt din timp cand ne hotaram sa mergem. @ cmatei: ce motocicleta ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmatei Postat Iunie 28, 2004 Share Postat Iunie 28, 2004 Cool! Suzuki DR BIG, scrie sub avatar, e comparabila cu ale voastre (doar ca am rezervor mai mare, nyah-nyah-nyah ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iunie 29, 2004 Autor Share Postat Iunie 29, 2004 eu am 22 litri. Cat are a ta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmatei Postat Iunie 29, 2004 Share Postat Iunie 29, 2004 29 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate