kta_bmxpunk Postat Martie 22, 2007 Share Postat Martie 22, 2007 (editat) vreau si yo date dspre instalatia ELECTRIK originala.pls ajutatima :hug:si vreu sa cumpar un cablu d frana spate si niste semnalizatoare Editat Martie 22, 2007 de kta_bmxpunk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Martie 22, 2007 Share Postat Martie 22, 2007 vreau si yo date dspre instalatia ELECTRIK originala.pls ajutatima :hug:si vreu sa cumpar un cablu d frana spate si niste semnalizatoare Pai din cate stiu eu semnalizatoarele pe motoarele mai vechi nu sunt obligatorii, deoarece nu sunt facute din fabricatie cu ele, iar cablu de frana.....nu prea gasesti, mai bine fa-l dintr-o tija!!! e MZ RT? SPOR LA LUCRU!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyvacka Postat Martie 23, 2007 Share Postat Martie 23, 2007 vreau si yo date dspre instalatia ELECTRIK originala.pls ajutatima :hug:si vreu sa cumpar un cablu d frana spate si niste semnalizatoare in primul rand ce fel de MZ ai?RT,ES,TS,ETZ?in afara de ETZ toate sunt pe 6v si dinam.RT are dinam de 45w iar restul de 60w.Es-ul avea semnalizari pe capetele ghidonului[deci doar in fata].ptr. asta iti trebuie un releu de semnalizare pe 6v,un comutator de putere[min. 5-7A]cu trei pozitii[stanga-oprit-dreapta],lampile respective cu becuri de 6v15-18 sau 21w si un sistem de incarcare functional cuplat la o baterie buna ptr. ca altfel n-ai facut nimic.schemele electrice sunt destul de simple dupa cum vezi.spor la treaba iti doresc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klaus_gas Postat Martie 25, 2007 Share Postat Martie 25, 2007 ai nevoie cumva de chestia...aia care vine peste far..ka un fel de protectie..si e prinsa pe ghidon....ka la mine sta degeaba....am scos-o de pe a mea..bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate