blue_nightwishX Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 (editat) capac panou sigurante . .. la un CBR 600 F2 1994 unde pot gasi si eu asa ceva ? si cat costa ? are cineva asa ceva ? ofer pret bun id de mess : blue_nightwish Editat Martie 24, 2007 de blue_nightwish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WildPuppy Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 Am cautat si eu intr-o vreme si nu am gasit. Cred ca cel mai bine te duci la neste meseriasi in plastice sa iti faci unul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Martie 24, 2007 Autor Share Postat Martie 24, 2007 Am cautat si eu intr-o vreme si nu am gasit. Cred ca cel mai bine te duci la neste meseriasi in plastice sa iti faci unul... dau pe ea cat nu face daca e sa mi-o confectioze cei de la ... . Poate are cineva pe aici asa ceva ! ofer un pret bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 dau pe ea cat nu face daca e sa mi-o confectioze cei de la ... . Poate are cineva pe aici asa ceva ! ofer un pret bun Am eu cu 400 Euro +transportul Ce zici e bun pretul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Martie 25, 2007 Autor Share Postat Martie 25, 2007 (editat) Am eu cu 400 Euro +transportul Ce zici e bun pretul? 400 E pe ce ? daca imi dai si femeia in banii astia . .da .. ))) << ti-am raspuns pe masura raspunsului tau Exemplar raspunsul tau pt toti de aici stimabile , atunci cand are nevoie cate unul de o mana de ajutor .. Editat Martie 25, 2007 de blue_nightwish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 400 E pe ce ? daca imi dai si femeia in banii astia . .da .. ))) << ti-am raspuns pe masura raspunsului tau Exemplar raspunsul tau pt toti de aici stimabile , atunci cand are nevoie cate unul de o mana de ajutor .. Ce tie dor de femeie? Normal ca ti-o dau inapoi! Mi-ai "raspuns pe masura raspunsului meu"?? Citez din memorie: "Ofer pret bun" Eu te intreb daca este bun pretul si tu ma iei la "11 metri". Asa ca nu mai scrie ineptii si formula fraze de clasa a-II-a si nici macar. Ca uite asa "trezesti binevoitori" care aduc sau fac carenele de care ai tu nevoie si-ti cer 500 E. Maxima Sanatate!! Inteligentule fara ghilimele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate