seth_rock Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 m-am superat pe el si il vand.pret 12 mil. din galati nr tel.0746801084 mitica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 ba, tu te-ai dilit??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spirit Honda Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 m-am superat pe el si il vand.pret 12 mil. din galati nr tel.0746801084 mitica De ce te-ai suparat pe el? Nu mai merge sau vrei altceva? Daca e ok, eu as fi interesata de el, dar..daca mai astepti vreo luna. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EAGLEMAX Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 te omor cu mana mea Dan atat are de spus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 FRATE!!! nu te cunosc dar imi pare rau ca il dai asa de ieftin mai gandeste-te (ca ciudat suna cand la anunturile de vanzare vezi lumea ca se roaga sa mai ridici pretul ) daca merge cum arata merita minim 500 de euro mai gandeste-te asfalt uscat numai sub roti (vb lu' nea Victor rock'n'roll ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seth_rock Postat Martie 24, 2007 Autor Share Postat Martie 24, 2007 cam intr-o luna sau doua am sa plec din tara si nu stiu ce sa fac cu el!am sa ma mai gandesc!merci de sfaturi! salutari si ne vedem pe sosele! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat Martie 25, 2007 Share Postat Martie 25, 2007 Salut, pai cum ne mai vedem pe sosele daca tu pleci din tara ? Lasa-l macar in "bare both" cuiva. Asfalt uscat numai sub roti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucyfire_legion Postat Martie 25, 2007 Share Postat Martie 25, 2007 vinzi pe dracu ghem....cine crezi ca te lasa? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hexstatic Postat Martie 25, 2007 Share Postat Martie 25, 2007 corect Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Martie 25, 2007 Share Postat Martie 25, 2007 super...uite o oferita pe care nu prea poti sa o refuzi... acum, e adevarat, il dai chiar foarte ieftin, dar recunosc ca mi-ar placea jucaria...super cred ca ma bag, daca e sa fac rost de bani... spune cate ceva de starea ei daca poti...acte noi, probleme... asta ca tot te-ai hotarat sa o vinzi, desi mai bine o lasi cuiva sa aiba grija de ea pana te intorci, sincer Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Martie 25, 2007 Share Postat Martie 25, 2007 bravo Mr_ORL ... vrei sa treci la 4 timpi si sa tradezi cauza ring-ding-doong-ului Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Martie 25, 2007 Share Postat Martie 25, 2007 m-am superat pe el si il vand.pret 12 mil. din galati nr tel.0746801084 mitica Dami um PM cu detalii ca ma intereseaza!! Nu stiu ce sa fac: ETZ lui pepsi, sau niprul tau astept detaliile si poate saptamana asta e al meu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Martie 25, 2007 Share Postat Martie 25, 2007 bravo Mr_ORL ... vrei sa treci la 4 timpi si sa tradezi cauza ring-ding-doong-ului ce tare nu, da mi-a placut mereu boxuletu, si nu as trada cauza ring-ding-dongului astea care le am acum niciodata nu or sa plece de la mine.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seth_rock Postat Martie 25, 2007 Autor Share Postat Martie 25, 2007 oficial motoru nu mai este de vanzare!scuze pt taraboi!m-am razgandit!am sa-l pastrez!bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 bravo!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 recunosc ca mi-ar fi placut sa il am, dar apreciez ca te-ai razgandit...felicitari Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate