tequilla Postat Martie 25, 2007 Share Postat Martie 25, 2007 Salut. Imi spuneti va rog ce simeringuri se folosesc pentru suspensia fata si de unde se poate cumpara un set pentru Planeta 5, modelul cu furca pe gaz.Va multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Martie 25, 2007 Share Postat Martie 25, 2007 Salut. Imi spuneti va rog ce simeringuri se folosesc pentru suspensia fata si de unde se poate cumpara un set pentru Planeta 5, modelul cu furca pe gaz.Va multumesc. I a numarul asta de telefon e a unui om super de treaba care are magazin de piese , si iti aduce la comanda orice !! Domnul Vultur Nicolae 0744607480 is the best !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tequilla Postat Martie 25, 2007 Autor Share Postat Martie 25, 2007 Iti multumesc mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Martie 25, 2007 Share Postat Martie 25, 2007 Iti multumesc mult. Cu multa placere!!!oricand...daca ai nevoie de info anuta-am.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 stiu ca aleko a alergat o multime si cu greu a gasit semeringurile de furca pt planeta cu disc de frana pe fata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topi Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 Cite semeringuri sint la un telescop? Eu am 4 pe fiecare telescop, dar in catalogul de piese am vazut ca ar trebui sa fie doar 2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 la Ij cu furca ruseasca veche sunt 4 semeringuri. La Ij cu furca ruseasca noua aer-ulei sunt 2 f greu de gasit. Acum daca Vultur sau Gaspar au pus mana pe asa ceva, ma bucur. Daca nu, nu gasesti in Romania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tequilla Postat Martie 29, 2007 Autor Share Postat Martie 29, 2007 Cred ca singura solutie e sa le scot, sa le masor si sa incerc sa gasesc unele cu dimensiuni similare.Sper sa mearga. Va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate