Sari la conținut

Un Sfat De La Posesorii De Enduro!


namaste
 Share

Postări Recomandate

dupa ce am citit topicul in proportie de 90% m am decis sa imi iau un transalp

am gasit unul din 92 cu 9000 km la bord, pret 3000 euro

momentan sunt posesor de gs 500

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

dupa ce am citit topicul in proportie de 90% m am decis sa imi iau un transalp

am gasit unul din 92 cu 9000 km la bord, pret 3000 euro

momentan sunt posesor de gs 500

 

Buna decizie Calin,

 

e super motoreta, are intradevar 200 kg insa dupa ce o pui in miscare devine senzationala manevrabilitatea; practic uiti de greutate.

Drept ca la mine e prima motocicleta :drums: nu stiu exact cum se comporta altele :wave: poate o fi fix la fel, insa am auzit nenumarate discutii cu privire la greutatea Transalp-ului si am zis sa-ti transmit ce simt eu pe ea. :)

Inca un sfat daca mi-e permis: Modelul dupa '97 are 2 discuri pe fatza si CDI-ul plasat in "siguranta" sub sa. Orienteaza-ta daca poti spre un astfel de motor. Mai pui un banutz da eu zic ca face si ... nu trebe multi http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunt-d...1998-36993.html

 

Bafta la cumparaturi si Asfalt Uscat ! :P

Ne adunam din in ce mai multi cu TA :pow:

P.S.: am uitat sa precizez, nu am nimic cu vanzatorul, nu-i fac reclama (desi ar putea da o bere daca iese ceva :( ) si nu te lua tare mult dupa nr de kilometrii (eu incepator am facut vro' 500 in 3 week-enduri, cum pisici are nenea 9000 in 15 ani :clap: !)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 11 months later...

Salutari si ma bucur sa va intalnesc, chiar si asa, virtual...ma bucur tare sa fi gasit si acest topic ff bun, care mi-a intarit convingerea ca TA este ceea ce inteleg eu prin motocicleta, prin spiritul moto pe care il emana.

 

Sint citiva oameni ff faini ( Sabyn, namaste initiatorul temei, etc.) si pareri ff bune care subliniaza exact cam ce-ar trebui sa insemne o motocicleta, aici a nu se intelege ca as critica celelalte categorii de moto ( personal ma atrag si bike-urile, dar asta e alta poveste )...Sint in faza in care visez TA noaptea si ma vad calarind prin locuri faine din tara asta faina, apoi si prin EU, etc...insa mai am de asteptat pina imi voi vinde Viroaga de care sint ff multumit, doar ca nu imi permite sa ma aventurez o tzira dincolo de asfalt cum as vrea tare...

 

Am oscilat mult intre GS 650 si TA, am deschis si eu vreo 2 topicuri si concluzia ma dus catre TA, cu toate ca si BMW este un motor ff. bun.

 

Ma bucur pt tine ca ai optat pt TA, sper ca intre timp l-ai si cumparat si il calaresti de zor, poate ne vedem undeva, cindva....Succese si asfalt uscat!

 

P.S legat de ce ziceai Sabyne, la fel cred si eu despre cei cu viteziste, no offense, da' cam de fitze, cel putin cei pe care i cunosc eu...a nu se simti lezati...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...