Sari la conținut

Scuteristi Trecuti Bine De.....30 De Ani Exista?

PAUL ARCTIC CAT
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 183
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 3 weeks later...
  Paul Kymco a spus:

al tau este de 125?...ce viteza iti ia cu pasager?...de cind il ai?....ai avut probleme cu el?

ieri l am dus sa i fac revizia de 1000 km (deci am fost in rodaj ).......maxim i am dat 90 (are 10 cai)........fara probleme tehnice(doar din partea mea un accident si o cazatura pe nisip)...in rest OK

Paul Kymco a spus:

daca da si mai locuiti si in Dr.Taberei ar fi ideal :what:

poti veni la intalnirea de la Circ....dar saptamana asta nu cred ca se tine deoarece mergem la SMAEB.. :hug: :what:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

flying--boy a spus:

ieri l am dus sa i fac revizia de 1000 km (deci am fost in rodaj ).......maxim i am dat 90 (are 10 cai)........fara probleme tehnice(doar din partea mea un accident si o cazatura pe nisip)...in rest OK

poti veni la intalnirea de la Circ....dar saptamana asta nu cred ca se tine deoarece mergem la SMAEB.. :hug: :what:

Ce SMEAB visezi ma? :what:

Link spre comentariu

• 3 weeks later...

eu stiu un om care cred ca are peste 30 de ani a inceput de la scarabeo avea dupa aceea un First-Bike deluxe 125 si se plimba cu dinastea cu motoare! marog acum si-a achizitionat un burgan de 400CMC super frumos scuteru! Asfalt uscat si salut cu farul! :D

Link spre comentariu

b0g0 a spus:

exista. insa nu-i scuterist (rieju spike x50) decat de 5 zile si intre timp s-a mutat din drumul taberei pe panduri. se pune? :D

nu ne am intalnit cumva aseara (duminica seara) la stop pe Panduri (parca?!)...te am intrebat eu ce firma e motocicleta ta..eu eram cu scuterul ala rosu..si la urmatorul stop m ai intrebat de ce fuge asa al meu?...

PS:scuzati-ne de OFFTOPIC

Link spre comentariu

@ Paul: de indata ce-mi termin rodajul. momentan nu-s foarte linistit cand ies cu el pentru ca inca nu mi-a venit cartea sa de identitate. nu prea am chef de scandal cu politia...

@ Flying -Boy: yep, eu eram! cand am aflat ca te dai pe 125 m-am relaxat :D

Link spre comentariu

• 4 weeks later...
  Princz a spus:

Eu....31 de ani si sunt scootrist de nevoie. Am moto si masina dar acum nu am permis si mi am luat un scooter....RIEJU 49 cc in patru timpi.....

sa-l stapaniti sanatos :scratch: motocicletele RIEJU sunt frumoase foc scuteru de 49 nu stiu cum arata

Editat de alby
Link spre comentariu

Multumesc...... :scratch:

Am 400 Km.....sunt multumit cu cateva rezerve......e cam lenes dar asta e din cauza ca e 4T.......si la relanti zdrangane volanul....in rest ok.....

Link spre comentariu

Princz a spus:

Multumesc...... :scratch:

Am 400 Km.....sunt multumit cu cateva rezerve......e cam lenes dar asta e din cauza ca e 4T.......si la relanti zdrangane volanul....in rest ok.....

asa sunt astea in 4T mai lenese! e limitat? si daca nu e care e top spped-u lui?

Link spre comentariu

Princz a spus:

E limitata inca.....Vax 55Km/h.....

O las deocamdata asa limitata pana pe la vreo 1000 apoi mai vad eu;)

e mai bine asa pana isi face bine rodaju :scratch:

Link spre comentariu

Paul Kymco a spus:

bOgO,ai terminat rodajul? :lol:

sorry pentru reply-ul intarziat.

l-am cam terminat.

dupa ceva chinuri am reusit sa-mi schimb si uleiul din cutie si sa-i dau jos limitarea din evacuare.

acuma tot caut solutii pentru carburator. ramane cam repede fara gaz :lol:

Link spre comentariu