rombaer Postat August 11, 2007 Share Postat August 11, 2007 e 3 dim..acum am venit de la nunta. eu nu am nr tau rombaer deci nu aveam cum sa te sun. ne vedem dim la 10 la pieptanari. ( sper sa ma trezesc la 8) sau mai bine o lasam pe ora 12? Paul daca citesti asta pana in ora 9 si daca e ok la 12 da un bip la 0788215184 daca nu, ramane la 10 la metrou la pieptanari... Da, numai Paul avea numarul meu. Acuma am venit si eu. Dar acuma numai am sa anunti pe Flyboy si celalti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigu Postat August 11, 2007 Share Postat August 11, 2007 Da, numai Paul avea numarul meu. Acuma am venit si eu. Dar acuma numai am sa anunti pe Flyboy si celalti OK...vb dimineata. ma culc la 4 ma trezesc pe la 8 si intru si vb. 10 sau 12? vedem dimineata ce si cum ca nu ne grabeste nimeni... ceilalti sunt in BUcuresti sau plecati din ? daca sunt poti sa vb maine dim cu ei... hai somn usor ( ce-a mai ramas din el ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rombaer Postat August 12, 2007 Share Postat August 12, 2007 OK...vb dimineata. ma culc la 4 ma trezesc pe la 8 si intru si vb. 10 sau 12? vedem dimineata ce si cum ca nu ne grabeste nimeni... ceilalti sunt in BUcuresti sau plecati din ? daca sunt poti sa vb maine dim cu ei... hai somn usor ( ce-a mai ramas din el ) OK. Incerc sa vad si eu aici cand stabiliti sa plecati. Pe la ora 10 sau 12. Poate mai ajung si eu. Noapte buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigu Postat August 12, 2007 Share Postat August 12, 2007 (editat) neatza. anyone? eu la 11 plec de acasa spre pieptanari (ca sa ajung la 12). Paul vad ca e pe forum astept sa citeasca mesajele. deci care se mai trezeste si vrea sa vina: 12 metrou pieptanari. scuze ca nu m-am trezit la 7 eram obosit dupa nunta de aseara. Editat August 12, 2007 de cristigrig Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rombaer Postat August 12, 2007 Share Postat August 12, 2007 neatza. anyone? eu la 11 plec de acasa spre pieptanari (ca sa ajung la 12). Paul vad ca e pe forum astept sa citeasca mesajele. deci care se mai trezeste si vrea sa vina: 12 metrou pieptanari. scuze ca nu m-am trezit la 7 eram obosit dupa nunta de aseara. OK. Sunt acolo. Asa ajung si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marinaru68 Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 Hey... cum a fost? Nu povesteste nimeni nik ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigu Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 Hey... cum a fost? Nu povesteste nimeni nik ??? a fost super frumos.... bulgaria merita mai mult decat cateva ore macar pt poze. discutia s-a mutat in topicul trasee saptamanale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rombaer Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 a fost super frumos.... bulgaria merita mai mult decat cateva ore macar pt poze. discutia s-a mutat in topicul trasee saptamanale Poze aici /index.php?...st&p=838223 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Octombrie 12, 2007 Share Postat Octombrie 12, 2007 Hop si eu... Da, sunt si eu trecut de 30 de ani. Locuiesc in Berceni, zona P-ata Resita. Scuter ? First Bike... care in ciuda zvonurilor pare destul de ok... Insurat, un copil, datorii si toate cele casatoriei ! Asadar, de-acum incolo si cu voia d-voastra desigur, ma puteti avea in vedere pentru viitoarele escapade, intalniri, muzica (da Cristigrig, nu te-am uitat), bere, mici, etc... Bafta si bine v-am gasit "boshorogilor" ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigu Postat Octombrie 13, 2007 Share Postat Octombrie 13, 2007 Hop si eu... Da, sunt si eu trecut de 30 de ani. Locuiesc in Berceni, zona P-ata Resita. Scuter ? First Bike... care in ciuda zvonurilor pare destul de ok... Insurat, un copil, datorii si toate cele casatoriei ! Asadar, de-acum incolo si cu voia d-voastra desigur, ma puteti avea in vedere pentru viitoarele escapade, intalniri, muzica (da Cristigrig, nu te-am uitat), bere, mici, etc... Bafta si bine v-am gasit "boshorogilor" ! welcome to the club... chiar cand ne strangem la o ceva? MIhai? Paul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PAUL ARCTIC CAT Postat Noiembrie 1, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 1, 2007 eu am scapat de scutereala!.....am devenit atv-ist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flying--boy Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 eu am scapat de scutereala!.....am devenit atv-ist si tu ?...ai vandut scuterul sau il mai ai?...si eu m-am lasat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PAUL ARCTIC CAT Postat Noiembrie 2, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2007 am vandut scuterul!....iti iei motor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flying--boy Postat Noiembrie 2, 2007 Share Postat Noiembrie 2, 2007 am vandut scuterul!....iti iei motor? da..daca totul merge OK ,imi iau.. ...ce ATV ti-ai luat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PAUL ARCTIC CAT Postat Noiembrie 3, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2007 Muddy Orange 4x4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IonutNFS Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 deci sa inteleg ca sunt !! BV VOUA !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loza Postat Noiembrie 18, 2007 Share Postat Noiembrie 18, 2007 HMMMMMM.....AUUU SHALELE.....35..GILERA DNA... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigu Postat Noiembrie 27, 2007 Share Postat Noiembrie 27, 2007 HMMMMMM.....AUUU SHALELE.....35..GILERA DNA... ia-ti un brau de la louis... face toti banii, trust me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loza Postat Noiembrie 27, 2007 Share Postat Noiembrie 27, 2007 era o...gluma da"..nu se stie niciodata...thanks Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C.J. Postat Noiembrie 28, 2007 Share Postat Noiembrie 28, 2007 exista...taicameo are 44 de ani si i scuterist convins...cand a fo tanar a avut o Mobra Hoinar...care datorita mie si lui inca este in stare de functionare....dar el prefera acum scuterul meu...cand eu nu ies cu el...il vad pe taicameo in oras cu scuteru la o plimbare...sau cu treaba da iese des cu el si si foloseste toti cei 8,2 caluti pe care ii are la dispozitie.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PAUL ARCTIC CAT Postat Februarie 4, 2008 Autor Share Postat Februarie 4, 2008 eu am scapat de scutereala!.....am devenit atv-ist din nou si.......scuterist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 din nou si.......scuterist ce scuter ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PAUL ARCTIC CAT Postat Februarie 4, 2008 Autor Share Postat Februarie 4, 2008 ultra......Linhai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 cum e fatza de kymco? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PAUL ARCTIC CAT Postat Februarie 8, 2008 Autor Share Postat Februarie 8, 2008 Kymco pare putin mai de calitate.....dar sa vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate