tuningboy Postat Mai 23, 2007 Share Postat Mai 23, 2007 multumesc pt incurajari! daca te bagi la curse cu mtotcicleta ta (HONDA RVF400R), vom concura la aceeasi clasa man tre sa discutam vrei sa mergem impreuna la Serres pentru cursa de anduranta (300km) ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSK Postat Mai 23, 2007 Autor Share Postat Mai 23, 2007 nu stiu ce bani o sa am la sfarsitul lui iulie. am luat si seres-ul in calcul, dar nu pot promite nimic. mia mult decat atat, 2t si anduranta nu au nimic in comun dar stiu ca e si cursa tip cupa, asa ca ma tenteaza ideea. 100% merg la caransebes sau tg mures. on topic: am dat de o problema serioasa. mi-am luat janta pe 17, e prea lata si problema e ca mai toate sunt la fel de late (la butuc), de aceea nu intra pe bascula. as face o mare tiganie sa umblu la bascula. de aceea m-am hotarat sa o schimb cu totul si sa-mi pun bascula si amortizor de Aprilia RS sau ceva de 125. poate stiti pe cineva interesat de bascula mea completa. detalii aici: /index.php?showtopic=102802 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan p Postat Mai 28, 2007 Share Postat Mai 28, 2007 daca vrei si iti face trebuinta iti dau eu gratis un slick de fata pe 17...este folosit pe pista dar este in stare f buna...mie nu imi mai trebuie asa ca il dau cuiva care se poate folosi de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSK Postat Mai 28, 2007 Autor Share Postat Mai 28, 2007 cand imi schimb janta o sa fiu interesat de slick pe care trebuie totusi sa iti dau o suma de bani, nu merge asa! deocamdata am janta vehche pe 16"... ms oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSK Postat Septembrie 15, 2007 Autor Share Postat Septembrie 15, 2007 avand in vedere ca nu resusesc sub nici o forma sa dau mobra, m-am gandit sa-mi indrept din nou atentia catre ea. asa ca i-am facut o "frumoasa" codita monopost: legat de aspectul ei, eu nu pun pret pe acesta. ma intereseaza strict functinalitatea mai are nevoie de mici retusuri pe care le voi face in curand. daca stiti unde pot gasi izopren negru pt sea, va rog sa-mi spuneti. am fost la "everest" si aveau doar mov sau roz... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Septembrie 15, 2007 Share Postat Septembrie 15, 2007 Bravo man, keep it up! Prin Autovit ai incercat sa mai cauti cate ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate