alex-bandit Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 Stau un Bucuresti, la Brancoveanu (statie metrou). Am nevoie de o presa pt inchis lantzu. Poza atashata jos, lantzu meu e identic. Cine ma ajuta are 2 beri. Multumesc yahoo: ealexdj sau privat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 am avut aceeasi problema. Treaba se rezolva usor cu o menghina mica si o bila de rulment care sa se potriveasca, sa iti infloreasca nitul. Ca sa stea la locul ei, lipeste bila de nitul pe care vrei sa-l casapesti cu picatura. Strange zdravan menghina si beleste nitul cat poti de mult. Repeta operatiunea cu celalalt nit. Bafta mare!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 D.I.D. recomanda ca, la motociletele "puternice", lantul sa fie nedemontabil, pentru siguranta iar pentru montarea acestuia se demonteaza bascula din spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorita Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 confectionam astfel de prese daca va intereseaza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex-bandit Postat Martie 28, 2007 Autor Share Postat Martie 28, 2007 Achile: asa ma gandeam si eu. Motorita: un pret daca se poate? Am prea mult de lucru acu, dar daca nu reusesc nicicum imi fac una pana la urma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adip Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 D.I.D. recomanda ca, la motociletele "puternice", lantul sa fie nedemontabil, pentru siguranta iar pentru montarea acestuia se demonteaza bascula din spate si ce te faci daca ai bascula dubla ? si lantul trece prin gaura ei? musai sa desfaci lantul sau ...sa tai bascula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex-bandit Postat Martie 29, 2007 Autor Share Postat Martie 29, 2007 si ce te faci daca ai bascula dubla ? si lantul trece prin gaura ei? musai sa desfaci lantul sau ...sa tai bascula lantz din acela e. se livreaza deschis, dar odata ce au fost presate boltzurile nu se mai desface decat cu flexu. nu e master link. daca s-ar livra inchis te-ar obliga sa demontezi o gramada ca sa-l pui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vms_3ct Postat Aprilie 2, 2007 Share Postat Aprilie 2, 2007 da , mare problema si la mine cu presa de lant. Stau cu lantul desfacut de vreo 3 zile si nu am presa. daca ii careva din cluj care are dau si eu 2 beri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate