Morphine Child Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 Heya! In sfarsit am reusit sa imi iau si eu un calutz...sau na...mai multi ) hehe... Am adus-o din Olanda cu ajutorul lu Grex care a venit cu duba sa o duca in tara, eu trebuind sa mai raman 2 saptamani prin germania. Azi am reusit sa depun si actele la politie, nu am avut probleme cu inmatricularea, iar vineri trebuie sa ma duc dupa numere...BV-82-COX ) Niste poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 Felicitari si numai bine alaturi de noua ta motocicleta dar : /index.php?showtopic=82410 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morphine Child Postat Martie 28, 2007 Autor Share Postat Martie 28, 2007 Felicitari si numai bine alaturi de noua ta motocicleta dar : /index.php?showtopic=82410 hahaha nici nu stiam ca a pus Laur pozele pe forum ), mie nu mi-a zis nimic )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 Ce numar de cocalar ai :lol: Sa o stapanesti sanatos! P.S. sper ca nu te-ai suparat la gluma de mai sus! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morphine Child Postat Martie 28, 2007 Autor Share Postat Martie 28, 2007 Ce numar de cocalar ai :lol: Sa o stapanesti sanatos! P.S. sper ca nu te-ai suparat la gluma de mai sus! hehe stai flex ) Am ales numarul asta ca are istorie, cine stie cunoaste Prima oara am vrut mig dar am ales Cox la cererea publicului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hihi Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 hehe stai flex ) Am ales numarul asta ca are istorie, cine stie cunoaste Prima oara am vrut mig dar am ales Cox la cererea publicului. Mig cu chopperul ? Bafta cu ea, arata bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 Nice. S-o stapanesti sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate