laurentiu2mai Postat Februarie 28, 2007 Share Postat Februarie 28, 2007 MOTOARE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Februarie 28, 2007 Share Postat Februarie 28, 2007 Asa. Si ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
craksman Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 nu vrea nimic..............se lauda doar.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psy Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 Nu v-ati prins ? Tocmai si-a luat omu moto din germanica. Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CazyRO Postat Martie 7, 2007 Share Postat Martie 7, 2007 Asa. Si ? Si in topicul asta incepi rautacios? Ce nu ai inteles? Bine ca a scris doar "MOTOARE" ca altfel poate iscai o lunga discutie ca in postul deschis de bulterieri Nu v-ati prins ? Tocmai si-a luat omu moto din germanica. Felicitari! S-a prins toata lumea. Frumos motor. Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 frumos motorul , incredibil de curat si ingrijit pare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 Daca ideea era ca ti-ai luat motor si vrei sa ni-l arati, BRAVO, sa-l stapanesti sanatos, arata super !!! Da' tot era mai bine sa ne spui uuuun pic mai exact despre ce e vorba... Si in topicul asta incepi rautacios? Ce nu ai inteles? Bine ca a scris doar "MOTOARE" ca altfel poate iscai o lunga discutie ca in postul deschis de bulterieri S-a prins toata lumea. Frumos motor. Felicitari! Asa sunt eu, mai "nervos" de felu' meu. Ce bine ar fi daca n-ar exista specimene de genu' celor care ma determina sa deschid discutii lungi... Bine ca aici nu e cazu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 Bestial motorul !! Clasic cu putin plastic. Merita chopperit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 Asa sunt eu, mai "nervos" de felu' meu. Ce bine ar fi daca n-ar exista specimene de genu' celor care ma determina sa deschid discutii lungi... Lungi si inutile, as completa eu. In topicul asta omul arata ca si-a luat motor. Punct. Eu ii doresc sa-l stapaneasca sanatos, tu ai ceva inutil de carcotit. Fiecare cu ale lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 Lungi si inutile, as completa eu. In topicul asta omul arata ca si-a luat motor. Punct. Eu ii doresc sa-l stapaneasca sanatos, tu ai ceva inutil de carcotit. Fiecare cu ale lui. pai daca te uiti baiatul asta intra in toate topicurile si scrie numai tampenii.oricum seamana foarte mult cu alti useri de pe aici care pina la urma au fost exterminati ca sobolanii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian91089 Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 Stai calm ca nici tu nu esti departe de el...Nu te mai gasi chiar tu sa critici.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 pai daca te uiti baiatul asta intra in toate topicurile si scrie numai tampenii.oricum seamana foarte mult cu alti useri de pe aici care pina la urma au fost exterminati ca sobolanii O luam de la capat? Cum vrei... Da' eu zic ca ar fi mai bine sa-ti vezi de posturile tale si sa nu te mai fta de ce "tampenii" scriu altii, care oricum o sa scrie tot ce le trece prin cap si chiar ceea ce nu le trece pe acolo. Inca o data felicitari pentru motor titularului acestui topic si fum in nas celor care au de gand sa moara de altceva decat de drum lung, mai exact de grija altuia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 O luam de la capat? Cum vrei... Da' eu zic ca ar fi mai bine sa-ti vezi de posturile tale si sa nu te mai fta de ce "tampenii" scriu altii, care oricum o sa scrie tot ce le trece prin cap si chiar ceea ce nu le trece pe acolo. Inca o data felicitari pentru motor titularului acestui topic si fum in nas celor care au de gand sa moara de altceva decat de drum lung, mai exact de grija altuia. comentariile tare ar avea rost poate daca ar fi la obiect si nu la avioanele ce le ai tu in cap.chiar daca comentariile sunt pro sau contra nu conteaza dar sa fie la obiect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lsd Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 Omu ne arata ca are conditie fizica si ca poate urca un motor intr-o duba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu suzuki Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 nu ma pricep eu la biciclete din astea dar arata super .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ca7a_73 Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 Fain motor. S-al stapanesti cu placere si sa n-ai parte de incidente neplacute cu el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morphine Child Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 Hehe....bine mah Laur ca pui poze cu mobra mea si nu zici nimic ...daca stiam nu mai postam la motocicleta mea. Azi am terminat si cu politia, vineri am numarul...BV-82-COX hehehe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CazyRO Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 Deci al tau este motorul sa intelegem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morphine Child Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 Deci al tau este motorul sa intelegem? Da al meu e si i-am trimis pozele lui Laur sa il vada si el, nu am vrut sa le postez inca pana nu termin toate actele. Nu stiam ca le-a pus si el ca nu mi-a zis nimic. Oricum si-a luat si el una...defapt inca una ca sa fiu mai corect, duba CBR acum are si un DR de 800. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s.ward-dediu Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 Da misto am avut si eu odata boala pe astea mai ales cind eram pustan si ascultam Metallica si vodka era ceva de lux. 16 ani mai tirziu miam luat R1150gs adv.si sint foarte multumit iubesc motoru meu la nebunie. Poate ne intilnim la mare de 1Mai Sorin xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CazyRO Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 Da misto am avut si eu odata boala pe astea mai ales cind eram pustan si ascultam Metallica si vodka era ceva de lux. 16 ani mai tirziu miam luat R1150gs adv.si sint foarte multumit iubesc motoru meu la nebunie. Poate ne intilnim la mare de 1Mai Sorin xx Avand pretul mare e putin accesibila majoritatii chiar si second hand. Oricum e o motocicleta absolut fantastica. Sa-ti traiasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 11, 2007 Share Postat August 11, 2007 curat motoru' si frumos numai bine!!salutari cu faru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian91089 Postat August 12, 2007 Share Postat August 12, 2007 (editat) Totusi are 5 luni topicul... unde le gasesti frate ca vad ca tu cand intrii bagi 10 posturi in 5 minute... Editat August 12, 2007 de adrian91089 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate