shadow Postat Iulie 2, 2004 Share Postat Iulie 2, 2004 asa arata acum VA URMA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadow Postat Iulie 3, 2004 Autor Share Postat Iulie 3, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadow Postat Iulie 3, 2004 Autor Share Postat Iulie 3, 2004 SPERAM SA IASA CEVA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadow Postat Iulie 3, 2004 Autor Share Postat Iulie 3, 2004 poza.Cred ca pentru Eugen e totosi mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gim Postat Iulie 3, 2004 Share Postat Iulie 3, 2004 aici se vece mai bine ca e "mic" intruderul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu Ciobanu Postat Iulie 3, 2004 Share Postat Iulie 3, 2004 desene pe aripa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Iulie 14, 2004 Share Postat Iulie 14, 2004 Mama... da' mare e... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadow Postat August 5, 2004 Autor Share Postat August 5, 2004 aproape gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Octombrie 9, 2004 Share Postat Octombrie 9, 2004 Fata de cum arata inainte si cum arata acum nici nu se pune problema Asa cum este in ultima poza imi place mult mai mult. Nu cumva motorul asa a fost si la nunta lui gim asa cum arata prima data...caci nu mai imi aduc aminte te salut si mai modifical cit poti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Octombrie 9, 2004 Share Postat Octombrie 9, 2004 (editat) No offense, Shadow, dar eu asa de urata motocicleta, cum era Intruderul tau pe prima poza, in viata mea n-am vazut. Dar Lowrider-ul, facut de tine este foarte frumos, felicitari! A meritat modificarea, acum este un adevarat motocicleta de biker 1%, nu un brad de craciun. Editat Octombrie 9, 2004 de Pannoniachopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gim Postat Octombrie 10, 2004 Share Postat Octombrie 10, 2004 No offense, Shadow, dar eu asa de urata motocicleta, cum era Intruderul tau pe prima poza, in viata mea n-am vazut. Dar Lowrider-ul, facut de tine este foarte frumos, felicitari! A meritat modificarea, acum este un adevarat motocicleta de biker 1%, nu un brad de craciun. asa cum a fost de la inceput impopotonat ca un pom de <craciun> sa stii ca a creat senzatii tari pe tot parcursul traseului din germa pana in romania mai ales pt cei din ro bine inteles ca si mie imi place mai mult cum arata si cum suna acuma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Octombrie 10, 2004 Share Postat Octombrie 10, 2004 gim mai traiesti ????? cine a modificat motorul lui shadow??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gim Postat Octombrie 17, 2004 Share Postat Octombrie 17, 2004 buna intrebare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Octombrie 22, 2004 Share Postat Octombrie 22, 2004 felicitari pentru motoreta! a iesit superba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Octombrie 25, 2004 Share Postat Octombrie 25, 2004 heheh salut pozele alea is facute la eugen in curte! cand iti facea aripile am trecut pe la eugen si mi-a dat sa "cantaresc" oleaca ........ e diferenta mare acum fata de ce era motoru ala....... felicitari! si cati mai multi km cu ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate