sangre Postat Iulie 2, 2004 Share Postat Iulie 2, 2004 as dori sa fac o propunere tuturor celor care conduc o motocicleta...nu conteaza ce culoare ai sau ce orientare politica ai, atunci cant din sens opus vine un alt motociclist TU SA-L SALUTI, CHIAR DACA NU ITI RASPUNDE TU SALUTA-L!!!!....am vazut ca la noi nu se practina asta, din pacate....in alte tari da. Nu tine cont, tu saluta-l!!! NU cred ca e nimik rau in asta.... ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dannym Postat Iulie 3, 2004 Share Postat Iulie 3, 2004 cu toate ca noi salutam cam totdeauna, i-ti promit ca daca o sa mai vedem pe cineva pe coclauri pe unde mergem noi(enduristii), o sa salutam! (cred ca ai gresit forumul... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KAtti Postat Iulie 3, 2004 Share Postat Iulie 3, 2004 de cat timp ai permis? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Iulie 3, 2004 Share Postat Iulie 3, 2004 eu va salut si prin padure si pe strada si pe aici.. nah sa ajunga am plecat ca acu am venit din padure , ma bag la un dus , salut inca odata ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spionutz Postat Iulie 3, 2004 Share Postat Iulie 3, 2004 O Propunere Catre Toti Motociclistii... Asa se numeste topicul,deci ni se adreseaza si noua (chiar daca nu ne dam pe strada)ca doar nu suntem alpinisti... Intradevar mai sunt si cativa oameni "din aia" care n-au avut ce face cu banii,si-au luat un motor,s-au invatat sa schimbe viteze si sa puna frana si 's-au ajuns' frate,nu mai cunosc pe nimeni Ba imitatie de motociclist putred de bani nu uita de unde ai plecat!!! Ia si saluta ca nu te doare mana. Deci cine se simte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sangre Postat Iulie 3, 2004 Autor Share Postat Iulie 3, 2004 eu sper ca nu am jignit pe nimeni si sper ca topicul meu sa fie luat ca indemn ...deafapt asta este un indemn... katti permis nu am dar am salutat si nu mi s-a raspuns (conduceam un minsk cu propietarul in spate ) ...eram la tara si am fost depasit de 2 motoare de viteza...am ridicat mana dar ....nu tu picior nu tu mana nimik....ce sa faci asta e Repet,sper ca nu am suparat pe nimeni si luati cele de mai sus ca un indemn! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmatei Postat Iulie 3, 2004 Share Postat Iulie 3, 2004 katti permis nu am dar am salutat si nu mi s-a raspuns (conduceam un minsk cu propietarul in spate ) Poate te-au mirosit ca n-ai permis Ca sa raspund la indemnul tau cu un sfat (sau trei!), incearca sa nu mai dai lectii din postura in care te afli, incearca sa postezi in forumul care trebuie (nu in toate), si mai ales, incearca sa-ti iei permis ) Nu cred ca s-a simtit nimeni jignit, poate doar amuzat, dat fiind ca ... ne salutam oricum pe strada in 99% din cazuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Iulie 4, 2004 Share Postat Iulie 4, 2004 Acuma, pana imi repar motoru' pot sa salut din conserva? Imi raspunde cineva? Ca de pe motor cam 50% nu prea, da' le gasesc circumstante atenuante: ca cica ar avea viteza mare, sau sunt ocupati cu traficu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Iulie 4, 2004 Share Postat Iulie 4, 2004 am salutat din conserva si mi s-a raspuns. am salutat ca pieton si mi s-a raspuns. cand esti pe motor si vezi ca cineva te saluta rasunzi. pentru ca stii ca e tot motociclist, altfel nu te-ar saluta p.s.: floricel o s-o pun pe alina sa-ti faca educatie privind echipamentul de protectie si necesitatea cravatei pe motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sangre Postat Iulie 4, 2004 Autor Share Postat Iulie 4, 2004 da CEMATEI nu ar fii trbuit sa postez acest subiect si in alte topicuri aici imi cer scuze, intentia mea a fost ca sa fie vazut de toata lumea.... Iar ca sa-ti raspund la celelalte sfaturi... 1. nu cred ca ai inteles corect intentia mea...eu indemn oameni, nu dau sfaruti.NU sunt sigur la ce te referi cand zici "postura mea" nu cred ca tu cunosti cu adevarat postura mea... 2. iar cu permisul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Iulie 15, 2004 Share Postat Iulie 15, 2004 parerea mea este ca exista cateva situatii distincte cand nu saluti sau nu esti salutat: -nu te vede (nu il vezi) - foarte probabil in trafic.... -omu poate nu e cu "feeling" pentru motoare... sau motociclisti.. adica daca nu intelege fenomenul sau mai ales nu il simte... nu simte nici nevoia sa salute... si e de inteles si asta pana la urma, cred eu... -nu a avut niciodata probleme cu ceva ... vreo pana si sau altceva... asa ca nu iar nu vede de ce ar saluta un necunoscut. tzin sa spun ca eu fac ca dreq cand sunt cu masina... ma exprim foarte.. hai sa-i zicem .. entuziast... dar in asa hal incat uneori se uita ciudat motociclistul de pe motorul care tocmai trece din sens opus... mai tzin neaparat sa spun ca acum un an in vama eram cu prietena de un bratz (ca celalat era luxat si bandajat bine...) si m-am manifestat foarte tare cand am strigat "BINE-ASHA!!!" catre o coloana de chopperisti care tocmai ajungeau in Vama... bine, ca am fost de fapt si mai incantat de sunetul facut de niprul ce deschidea coloana.. de toata lumea zicea... "Harley..Harley..Harley.." da de fapt era ala de Timisoara... cum ii zice.. KEN... in sfarsit , ideea e ca dupa manifestarea mea m-am certat rau cu prietena... adica de fapt ne-am despartit... ca sa zic asa... SEE YOU ON THE ROAD ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Iulie 16, 2004 Share Postat Iulie 16, 2004 asa , ce vroiam sa zic eu referitor la salut este ca de fiecare data cand sunt cu scuteru prin oras si intalnesc mototiclisti eu ii salut si nu imi raspunde nimeni asa iar cand sunt cu enduro , ma saluta toti chiar daca nu ii salut io primu si indiferent de ce gen de moto au . PS: singuru care ma salutat a fost un buell cu nr de ungaria . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jimmy Postat Iulie 16, 2004 Share Postat Iulie 16, 2004 @Pit: Nu cumva a fost asta ?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jimmy Postat Iulie 16, 2004 Share Postat Iulie 16, 2004 @MIG: Mi-se pare banala despartirea ta, oricum nu ma priveste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Iulie 16, 2004 Share Postat Iulie 16, 2004 zat mah jimmy nu , nu a fost ala, era galben , oricum e tare de tot poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spooky Postat Iulie 17, 2004 Share Postat Iulie 17, 2004 Cand esti conectat la "matrix" ( adica te dai la ea) nu ai timp sa vezi nici soarele, nici macar umbra. De alti motociclisti ce sa mai vorbim. Asa ca mainile pe ghidoane, lasa bezelele pt parcare sau semafor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki mic Postat Iulie 17, 2004 Share Postat Iulie 17, 2004 ma intorceam cu conserva de la mare , din spate am vazut un suzuki gsx....nush 750 sau poate gresesc , oricum cand am dat semnal dreapta si m-am apropiat de marginea din dreapta a drumului , lasandu-i loc sa treaca fara sa-i creez probleme , omul de pe motor , care avea si pasagera , chiar daca avea viteza mare a ridicat mana si m-a salutat . fiind yo pasager pe un motor zilele trecute , ne-am intalnit cu o gramada de motoare ( fiind miercuri ) pe drumul de acasa la arc si invers , mentionez ca toti au salutat deci se saluta........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jimmy Postat Iulie 17, 2004 Share Postat Iulie 17, 2004 @Spooky: Fantomita nu ti-ai dat seama ca Sangre vrea sa fim cu totii xenofili. @Suzuki mic: Si mie mi-sa întamplat aceeasi poveste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KhellY Postat Iulie 18, 2004 Share Postat Iulie 18, 2004 bai... intr-un fel are omu' dreptate... Ganditi-va ca suntem in Romania.... si nu gasesti prea multi oameni cu motociclete ... pasionati de asa ceva... lumea e dura, si noi suntem mai tot timpul oprimati de cei care conduc masinile... in mod normal ar trebui sa fim toti egali, NU>???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jimmy Postat Iulie 19, 2004 Share Postat Iulie 19, 2004 oprimati de cei care conduc masinile... exploatati de cei care conduc conserve...(suna mai fain) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dkz Postat Iulie 28, 2004 Share Postat Iulie 28, 2004 bai... intr-un fel are omu' dreptate... Ganditi-va ca suntem in Romania.... si nu gasesti prea multi oameni cu motociclete ... pasionati de asa ceva... lumea e dura, si noi suntem mai tot timpul oprimati de cei care conduc masinile... in mod normal ar trebui sa fim toti egali, NU>???? Khelly, meserie....NOI astia motoristii....marsh Zahei avea dreptate ... MORI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Iulie 28, 2004 Share Postat Iulie 28, 2004 bai... intr-un fel are omu' dreptate... Ganditi-va ca suntem in Romania.... si nu gasesti prea multi oameni cu motociclete ... pasionati de asa ceva... lumea e dura, si noi suntem mai tot timpul oprimati de cei care conduc masinile... in mod normal ar trebui sa fim toti egali, NU>???? muahahaha, care "NOI" ma??? te-ai vazut vreun motorist ? sau doar intrand aici pe forum cu banii de care trebuia sa iei paine crezi ca ti-a crescut vreun r1 sub popou? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Iulie 28, 2004 Share Postat Iulie 28, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adolphyno Postat Iulie 28, 2004 Share Postat Iulie 28, 2004 lumea e dura, si noi suntem mai tot timpul oprimati de cei care conduc masinile... in mod normal ar trebui sa fim toti egali, NU>???? Ma luat nervii... PRINDETI-L !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Iulie 28, 2004 Share Postat Iulie 28, 2004 e momentul sa demaram campania cu premii "capturati-l pe kelly viu"?? unde locuiesti kieli? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate