Dobrescu Postat Iulie 6, 2004 Share Postat Iulie 6, 2004 Cam asa. Mi-am luat scooter. Manet S100 din 61. 100cc, 2 timpi. De fapt mi-am luat doua, unul este de piese, dar se poate face. Sunt inscrise in circulatie amandoua. Cam asa arata el nou... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Iulie 6, 2004 Autor Share Postat Iulie 6, 2004 Pai cred ca o sa ma apuc de restaurat chiar maine. Cred ca asta o sa fie primul pas: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Iulie 6, 2004 Autor Share Postat Iulie 6, 2004 Oricum, daca mai am nevoie de ceva piese, mi-am facut ceva rezerve in debara! Sper sa nu deschida Laura usa aia pana spre toamna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Iulie 6, 2004 Autor Share Postat Iulie 6, 2004 Sa incerc un custom paint? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Iulie 6, 2004 Share Postat Iulie 6, 2004 (editat) Pai cred ca o sa ma apuc de restaurat chiar maine. Cred ca asta o sa fie primul pas: mdea ... primul pas e o Vespa? intradevar mijto motorete Editat Iulie 6, 2004 de Dobrescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Iulie 6, 2004 Autor Share Postat Iulie 6, 2004 Nu, dar nu am gasit poza corespunzatoare cu Manet... dar mai caut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Iulie 6, 2004 Share Postat Iulie 6, 2004 glumeam ... oricum sunt super haioase maneturile ... imi amintesc acu' fo' 4-5 ani am vazut la magazin la tunaru doua maneturi ... pe unul din ele mergea un tip scund si subtire pe celalalt unu' solid la fo' 110 kile ... marfa imaginea nu cred ca o voi uita vreodata ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Iulie 6, 2004 Share Postat Iulie 6, 2004 Salut! Sa stii ca nu esti singurul! Coincidenta sau nu, si eu ma apuc vara asta de reconditionat Manetul (si eu am de fapt doua, insa din pacate nici unul din ele nu se afla in evidenta politiei, fiind radiate de mult, asa ca nu stiu ce o sa fac dupa aceea). Mi-am luat rulmenti noi, lant primar de transmisie (cam asta era "putred" prin motor), chit, multa vopsea si manualul original. O sa lucrez cu tata si sper sa iasa o treaba buna... Bafta la reconditionat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Iulie 6, 2004 Autor Share Postat Iulie 6, 2004 Lupule, vrei sa fim frati? Hehehe! La mine situatia actelor este... pozitiva. Unul este inmatriculat, cu numere noi, celalalt este radiat, si trebuie sa-i fac carte rar. La ambele am facturi, deci nu e nici o problema in a le inmatricula pe numele meu. Daca sunt radiate, si ai factura, se poate rezolva pe cale legala. Daca nu ai factura, mai nasol, ca trebuie sa dai de ultimul proprietar. Eu maine o sa bag in casa prima bucata, si ma apuc de desfacut. Inca mai mai gandesc ce stil o sa adopt in ceea ce priveste aspectul. De unde esti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Iulie 7, 2004 Share Postat Iulie 7, 2004 Salut! Sunt din Bucuresti, dar momentan nu sunt in oras. Eu Maneturile le am de la un unchi care le-a radiat pentru dezmembrare dar nu le-a mai dat la "fiare vechi" fiindca stia ca eu sunt colectionar de fiare , asa ca au ajuns la mine! Prin urmare... nici un act de provenienta. Poate vin in Bucuresti pana sapt. viitoare si vorbim miercuri la Arc (am un Nipru negru cu B-26-BMV). Pana atunci, bafta la asamblare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
buca Postat Martie 28, 2005 Share Postat Martie 28, 2005 am shi eu yn manet dar nu e complet, nu shti cumva unde gasesc piese? am nevoie de : - o camera -carburator -sa -shi coifu cilindrului ala care ajuta la racire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate