macicasan Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 si un es tot cu atas... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Un TS 250 cu atas... Maci, motorul in sine ti in regula?Numa la design trebuie sa lucri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Octombrie 23, 2008 Autor Share Postat Octombrie 23, 2008 Un TS 250 cu atas... Maci, motorul in sine ti in regula?Numa la design trebuie sa lucri? se vede foarte clar ca a fost facuta pentru comfort! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macicasan Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Un TS 250 cu atas... Maci, motorul in sine ti in regula?Numa la design trebuie sa lucri? ma coiesc cu ambreiaju de o vreme buna... candva, cumva, il fac si p-ala... miki sapt viitoare se ocupa de piese, tre' sa mai dau de dacian pt aerograf. imaginea de mai jos e cu titlu' de prezentare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 fara cuvinte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 ma coiesc cu ambreiaju de o vreme buna... candva, cumva, il fac si p-ala...miki sapt viitoare se ocupa de piese, tre' sa mai dau de dacian pt aerograf. imaginea de mai jos e cu titlu' de prezentare! :grinbandit:Daca ai nevoie de set de discuri de ambreiaj , am eu un set nou-nout . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macicasan Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 :grinbandit:Daca ai nevoie de set de discuri de ambreiaj , am eu un set nou-nout . s-ar putea, am si eu unu' da de comunitate... am nevoie de cineva care stie ce si cum se misca pe-acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 s-ar putea, am si eu unu' da de comunitate...am nevoie de cineva care stie ce si cum se misca pe-acolo... Si al meu tot de comunitate e...Nemtesti nu prea mai gasesti..., mai ales noi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macicasan Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 superbike candva... EDDIE CROOKS pe 1960 MZ 250!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 (editat) O adresa , cred eu, utila... :http://www.zweirad-schubert.de/?gclid=CMqc-4OM3JYCFQtWtAoddnuW3Q http://www.zweirad-schubert.de/?gclid=CMqc...CFQtWtAoddnuW3Q Pe situl acesta gasiti piese NOI de MZ , aici http://s40205778.shoplite.de/sess/utn;jses...ndex.shopscript , dati clic in stanga pe " produktubersicht" Editat Noiembrie 4, 2008 de judas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 salut....... unde se gasesc piese de etz noi dar bune ? mersii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 Nu te ajuta linkul pe care l-am dat, cu nimic?Acolo sunt piese noi si nemtesti.La noi in tara cam in putine locuri gasesti piese noi si bune...Poate pt."alte" motociclete da..., dar pt. ETZ..= TRE SA LE DUCEM LA REMAT DEJA {dupa gandirea catorva bolnavi...}Sa ne-ntalnim cu bine si curand prietene drag ! Pt. "alte"lamuriri discutam pe PM , daca vrei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 (editat) bine v-am gasit din nou. am si eu o nelamurire. am inteles ca se poate obtine o oarecare crestere a puterii, respectiv a acceleratiei prin schimbarea pinioanelor fata sau/si spate. ma poate lamuri si pe mine cineva cum sta treaba. daca merita facuta operatiunea. merci mult. Editat Noiembrie 8, 2008 de yoyo_man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 bine v-am gasit din nou. am si eu o nelamurire. am inteles ca se poate obtine o oarecare crestere a puterii, respectiv a acceleratiei prin schimbarea pinioanelor fata sau/si spate. ma poate lamuri si pe mine cineva cum sta treaba. daca merita facuta operatiunea.merci mult. OMFG!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 OMFG!!!! adica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 bine v-am gasit din nou. am si eu o nelamurire. am inteles ca se poate obtine o oarecare crestere a puterii, respectiv a acceleratiei prin schimbarea pinioanelor fata sau/si spate. ma poate lamuri si pe mine cineva cum sta treaba. daca merita facuta operatiunea.merci mult. Parerea mea personala e ca n-are rost sa modifici nimic la motorul tau.....Daca iti trebuie putere si viteza mai mare, vinde-l si ia-ti ceva mai mare.N-are nici un rost sa modifici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 (editat) sunt de acord cu tine, vroiam doar un pic de demaraj in plus. Am ales moto de 125 sa ma invat ca lumea pe ea pana sa trec la o clasa mai mare, probabil peste un an, insa am vazut ca se practica schimbarea pinioanelor si vroiam sa stiu doar care e efectul si daca merita intr-adevar. Merci de raspuns. (nu si lui Dan Cata) Editat Noiembrie 8, 2008 de yoyo_man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Noiembrie 8, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2008 sunt de acord cu tine, vroiam doar un pic de demaraj in plus. Am ales moto de 125 sa ma invat ca lumea pe ea pana sa trec la o clasa mai mare, probabil peste un an, insa am vazut ca se practica schimbarea pinioanelor si vroiam sa stiu doar care e efectul si daca merita intr-adevar. Merci de raspuns. (nu si lui Dan Cata) in functie de pinione poti avea demaraj ,sau putere la motor,depinde de ce alegi! (DAN e cu ale lui ) ai facut alegere buna te inveti ! baft si s ne vedem pe drum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 (editat) in functie de pinione poti avea demaraj ,sau putere la motor,depinde de ce alegi! (DAN e cu ale lui ) ai facut alegere buna te inveti ! baft si s ne vedem pe drum! vroiam sa stiu cum e. pinion mai mica pe fata inseamna demaraj mai mare? si pe spate cum trebuie sa fie. Aici vroiam niste detalii Merci de urari, asfalt uscat. Editat Noiembrie 8, 2008 de yoyo_man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Noiembrie 9, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2008 daca pui pinion mic pe fata motorul va avea ceva putere pe panta sau dealuri,daca pui pinion mare de 21 de exemplu pe fata motorul se va intinde mai bine pe un drum drept ceva viteza in plus,dar nu merita ca motorul e mic si se va chinui.lasal asa . e mai bine pt motor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 in functie de pinione poti avea demaraj ,sau putere la motor,depinde de ce alegi! (DAN e cu ale lui ) adica?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 adica? te iei dupa mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Noiembrie 9, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2008 am selectat cateva zeci de poze cu noi din ture si alte zeci despre fabrica mz ! cand facem clipul pt idolizarea mz? sa o facem pana in 30 dec cel tarziu! sa il incarc pe youtube! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macicasan Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 in 4-5 zile sunt inapoi in cluj, vii pe la mine sa punem de-un film, da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate