bucurmarius Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 Salut baietii! nah, pe maine plecarea in aghires?? sper sa pot veni si eu, da ink nu promit , k am ceva de facut mai spre dimineata Eu acuma seara am fost cu motoru si e super, un pic de gheata, care te indeamna la ceva derapaje frumoase , in rest, e buna vremea! vorbim maine Peter. Salutari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 Salut baietii! nah, pe maine plecarea in aghires?? sper sa pot veni si eu, da ink nu promit , k am ceva de facut mai spre dimineata Eu acuma seara am fost cu motoru si e super, un pic de gheata, care te indeamna la ceva derapaje frumoase , in rest, e buna vremea! vorbim maine Peter. Salutari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriela25 Postat Februarie 2, 2008 Share Postat Februarie 2, 2008 Principal e sa nu prindem maine polei pe drum si sa fie macar in jur de 5 grade in intervalul acela{ 12,30-16.00}. Daca se indeplinesc criteriile acelea, va astept pe la mine, daca nu....: pas...Iar daca reusim sa ajungem cu bine prin Aghires, asteptam un pic de intampinare si sustinere din partea Gabrielei25 ! Vedem noi maine ! Intampinare si sustinere aveti nu e vorba de aia, dar va avertizez ca s-ar putea ca drumul sa nu fie asa de bun la cum va asteptati, in fata blocului la mine e iarna in toata regula, gheata , zapada. Eu una inca nu ies cu motorul, dar daca venitit pe la Aghires va pot oferi o cafea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Februarie 2, 2008 Share Postat Februarie 2, 2008 Intampinare si sustinere aveti nu e vorba de aia, dar va avertizez ca s-ar putea ca drumul sa nu fie asa de bun la cum va asteptati, in fata blocului la mine e iarna in toata regula, gheata , zapada. Eu una inca nu ies cu motorul, dar daca venitit pe la Aghires va pot oferi o cafea. Multumim Gabi ! Preocupati fiind de drumul ala de catran si de zapada de pe drumul catre lac, te-am sunat cam tarziu....Data viitoare cand se mai inbuneaza vremea si mergem si mai multi, promit ca ne vom opri si pe la tine ! Urmeaza in curand si poizele de la tura. Sa speram ca azi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Februarie 2, 2008 Autor Share Postat Februarie 2, 2008 De si nu am ajuns chiar unde ne-am propus, iesirea a fost fainuta! si eu am fost aproape de sol dar nu am poza! asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 Salut! pai da, a meritat sa mergem, a fost vreme buna, drumul cam rau dar sa speram ca se termina odata iarna asta In rest , mai asteptam si alte iesiri intru si eu cu ceva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 acum regret ca mi-am vandut ETZ-ul frumoasa iesire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriela25 Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 Multumim Gabi ! Preocupati fiind de drumul ala de catran si de zapada de pe drumul catre lac, te-am sunat cam tarziu....Data viitoare cand se mai inbuneaza vremea si mergem si mai multi, promit ca ne vom opri si pe la tine ! Urmeaza in curand si poizele de la tura. Sa speram ca azi ! Apoi daca te-ar fi lasat mandria de ETZ-ist sa ma suni cand erati inca in Cluj ti-as fi spus ca drumul e rau. Si apoi inca ceva...tu ma suni cand ati ajuns acolo, poate as fi venit si eu cu voi. M-ai fi luat de pasager ca eu inca nu am experienta necesara sa merg cu mobra pe zapada. No oricum... zilele nu s-au bagat in sac si mai vine inca vara si atunci vom putea sa mergem si la plaja acolo. Dar atunci astept sa fiu sunata din timp Judas draga Ati facut niste poze super. Am vazut ca nu numai MZ-uri au fost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flesh_mechanic Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 unde-i gudron? nu-l vad in poze.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 Salut! pai da, a meritat sa mergem, a fost vreme buna, drumul cam rau dar sa speram ca se termina odata iarna asta In rest , mai asteptam si alte iesiri intru si eu cu ceva poze In afara de reclama cu fumatu, pozele au iesit super. Pacat ca n-am reusit sa ajungem pana la lac ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macicasan Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 unde-i gudron? nu-l vad in poze.... n-am fost atunci, am avut examen da nu-i bai, azi am fost si o fost super... hug! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 binenteles ca azi a fost o vreme super tare! k si ieri, nu am ajuns nici azi chiar pana unde am vrut dar eram aproape parca azi au fost semne adevarate de primavara!! si ceva poze.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Februarie 4, 2008 Autor Share Postat Februarie 4, 2008 scriam mai recent ca vine primavara daca fortam iesirile! cand a vazut soarele motoarele noastre pe sosea a zis ca vrea sa le vada zilnic pun si eu cateva poze mai aveam cateva sute de metri si eram la chei ,drumul este inca impracticabil pt gume de sosea,cu un hard enduro era altceva! sa vedem saptamana viitoare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 scriam mai recent ca vine primavara daca fortam iesirile! cand a vazut soarele motoarele noastre pe sosea a zis ca vrea sa le vada zilnic pun si eu cateva poze mai aveam cateva sute de metri si eram la chei ,drumul este inca impracticabil pt gume de sosea,cu un hard enduro era altceva! sa vedem saptamana viitoare! Intr-un fel imi pare rau ca n-am putut veni si eu din cauza " problemelor " mele, dar uitandu-ma la poze, foarte multe lucruri n-am pierdut ; eventual soarele si noroiul cu gheata. Sper sa pot veni si eu saptamana asta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Februarie 4, 2008 Autor Share Postat Februarie 4, 2008 (editat) Intr-un fel imi pare rau ca n-am putut veni si eu din cauza " problemelor " mele, dar uitandu-ma la poze, foarte multe lucruri n-am pierdut ; eventual soarele si noroiul cu gheata. Sper sa pot veni si eu saptamana asta ! what?????????? ai pierdut o zi din viata! ca nu te ai dat cu moto! hi hi hi ! Editat Februarie 4, 2008 de lakopeter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 what?????????? ai pierdut o zi din viata! ca nu te ai dat cu moto! hi hi hi ! Apropo : n-avem pe nimeni cu MZ cu atas? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 (editat) Apropo : n-avem pe nimeni cu MZ cu atas? sal... am apelat la voi fiindca sunteti f pasionati de mz... am nevoie de o poza sau o schitza a telescoapelor fata de etz 250 desfacute...(sa vad fiecare piesa ce,cum si dc vine) am furca de etz pe moto si vreau sa asamblez cum trebuie telescoapele k nu sunt bine saibele,arcul si ce mai vine in partea de jos pe tija Editat Februarie 12, 2008 de Niku Chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Februarie 13, 2008 Autor Share Postat Februarie 13, 2008 am aici o poza destul de clara a furcii fata +telescoape. daca maresti poza se vad bine detaliile! sper sa iti foloseasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 (editat) am aici o poza destul de clara a furcii fata +telescoape. daca maresti poza se vad bine detaliile! sper sa iti foloseasca dap..cu siguranta ma ajutat..am inteles cum vin toate akum sper sa le descurc pe viu:D mersi mult insa akum vin cu alta intrebare.. unde gasesc niste cauciucuri dinalea conice care vin peste simeringi in loc de burdufurile alea mari? am vazut pe unele etz-uri...vultur nu are... cineva luase asa ceva de pe la tg mures dar nush cine e cu piese akolo..un nr de tel ceva? Editat Februarie 14, 2008 de Niku Chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 dap..cu siguranta ma ajutat..am inteles cum vin toate akum sper sa le descurc pe viu:D mersi mult insa akum vin cu alta intrebare.. unde gasesc niste cauciucuri dinalea conice care vin peste simeringi in loc de burdufurile alea mari? am vazut pe unele etz-uri...vultur nu are... cineva luase asa ceva de pe la tg mures dar nush cine e cu piese akolo..un nr de tel ceva? Salut ! Pe tipul din Tg-Mures il cheama Okanyi Zoltan si are nr. de mobil :0744506624.Al lui e si magazinul de piese.Are si piese de MZ.Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Februarie 16, 2008 Autor Share Postat Februarie 16, 2008 (editat) inca o bulina pt noi!de saptamana asta am luat legatura si cu clubul mz din POLONIA! mai ramane danemarca,elvetia,croatia,finlanda ce ziceti mai broderilor ? ne mai intindem? Editat Februarie 16, 2008 de lakopeter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macicasan Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 cat se poate am in camera, intinse pe jos, piese de etz de 1500ron, il fac tot de nou urla mandria-n mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Februarie 17, 2008 Autor Share Postat Februarie 17, 2008 dc nu raspunzi l;a mes? vezi ca am trimis pozele ! merci de embleme! nu avea nic OKANY nici VULTUR! ITI TUNAM MOTORUL; DE CAND VREI TU! mecanica ! si electrica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macicasan Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 dc nu raspunzi l;a mes? vezi ca am trimis pozele ! merci de embleme! nu avea nic OKANY nici VULTUR! ITI TUNAM MOTORUL; DE CAND VREI TU! mecanica ! si electrica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 dc nu raspunzi l;a mes? vezi ca am trimis pozele ! merci de embleme! nu avea nic OKANY nici VULTUR! ITI TUNAM MOTORUL; DE CAND VREI TU! mecanica ! si electrica! Dupa cum ne-am inteles, te voi ajuta si eu in timpul meu liber.Dupa cati bani o bagat Tudor in piese, macar la manopera sa faca niste economii, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate