greyhound Postat Mai 3, 2007 Share Postat Mai 3, 2007 (editat) si premiul de "Cel mai tare motor" in plimbarea asta se acorda lui MAD-MEX ! A mers cu 140/H "side by side". Pacat ca nu am mai vazut liniutza aia cu Mircione .... (no ofense M). Editat Mai 3, 2007 de greyhound Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neri Postat Mai 3, 2007 Share Postat Mai 3, 2007 Si mai trebuie mentionata si Laura cu minunea ei pe doo roti Bravos..... multumesc, multumesc... tre sa dau o bere tuturor celor care au avut incredere ca reusesc si au stat dupa mine.. a fost extraordinar..mai ales pt mine ... primul drum pe motoreta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Mai 3, 2007 Share Postat Mai 3, 2007 imi pare rau ca n-am putut ajunge. mi s-a stricat motocicleta si nu s-a mai putut repara. Daca stiti mecanic bun pentru ducati sa-mi spuneti si mie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Mai 3, 2007 Share Postat Mai 3, 2007 (editat) Am ajuns si eu, ieri fireste, cam pe la ora 15. Pentru cei cu care am stat in noatea dintre 1 si 2 mai, am plecat dimineata spre 2 ca sa pot sa dorm si eu ca lumea. Am crezut ca nu veti pleca pina in ora 11. Asa ca m-am dus dorm si eu 3 ore ca sa rezit la drum. Oricum dupa Constanta am venit cu Bmw. PS: As vrea sa stiu daca a gasit cineva o scurta de ploaie rosie cu putin albastru, marca Kiltec si o bluza de trening verde deschis cu dungi neagre. Le-am avut in rucsac, si cum intr-un rucsac se pot depozita diverse "lichide cu efect terapeutic" , rucsacu' s-a tot plimbat asa ca vreau sa daca s-a trezit cineva cu niste haine in plus. Editat Mai 3, 2007 de dabix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
notavailable Postat Mai 3, 2007 Share Postat Mai 3, 2007 Fu super! Mai vreau! perfect de acord....deci pe cand o Delta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marmota Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 perfect de acord....deci pe cand o Delta? Vreau si io in Delta!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 (editat) O parte din pozele de pe aparatul lui Poison Editat Mai 4, 2007 de BrokenWind Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
martynez Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 Buna baeti, m-am bagat si eu in forumul vostru. In primu rund - Stimpy , multumesc pentru covintele bune despre mine , inca o data vreu sa confirm ca cand plecati spre noi - la Bulgaria - aveti azutorul meu. Sper ca adevarat va placut Bulgaria. Salutari si Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate