Sari la conținut

Gsxr-600 2002


Postări Recomandate

dupa o saptamana de munca m-am dus la garaj ca sa incalzesc moto...neavand deocamdata carnet(urmeaza sa dau examenul cat de curand posibil)......pun contactul.....trag socul......"calc" ambreiajul....toate bune si frumoase....se aude pompa de benzina ok,turometrul face "tura de incalzire pe bord"....cric ridicat.....punct mort....apas "butonul".....moto face de 3 ori pac si se sting toate....motorul nu s-a invartit de nici o culoare......dar faru mergea,bordul se aprindea si pompa de benzina se amorsa cum facea si pana acuma.....mentionez ca moto e tzinuta sub cearsafuri in garaj si ca Duminica trecuta am dat o tura prin spatele Blocului fara sa simt nimic suspect.....MA POATE AJUTA SI PE MINE CINEVA??.....si prin ajutor ma refer la o "interventie" fizica de tipul vazut moto....multumesc anticipat

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bateria poate sustine farul dar sa nu aiba putere sa invarta motorul. Verifica daca e incarcata. Incearca si sigurantele. :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am vorbit cu cativa cunoscuti care mi-au zis ca e posibil sa fie releul de pornire sau eventual sa se fi "dus" carbunii electromotorului....ptr ca claxonul merge....becurile se aprind ok....pompa amorseaza iar click-ul care se aude cand apas pe buton se aude de undeva de sub sa......il am de doar doua luni si nu ma prea pricep......o sa incerc sa gasesc pe cineva sa vina cu mine sa imi puna un diagnostic ceva ca sa stiu si eu pe ce imi dau salariul luna asta..... :cheers:

 

merci mult de info...Paste fericit, asfalt uscat si un sezon frumos

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Un electromotor are o putere de minim 1 kW=1000W

Un bec de far are o putere de 75W.

Concluzia: de la 75 W pana la peste 1000 W este cale lunga, ti se pot aprinde becurile de la far, pozitie, poate functiona claxonul, dar nu ai destula "zeama" in baterie ca sa-ti invarta electromotorul.

Iar carbunii aia nu se duc asa repede....deci pana sa te apuci de demontat, incearca mai intai cu o baterie noua (sau pune la incarcat bateria pe care o ai).

 

later edit: click-ul pe care il auzi tu de sub sa este starterul de la electromotor, deci releul de pornire e bun.

Editat de KATANA
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

saru' mana mult de tot ptr ajutor.........raman dator cu o bere pe care o sa o dau imediat ce o pun pe asta mica pe picioare....Paste fericit si tie drumuri uscate si sezon frumos...

 

PS.: Bere si ptr domnul Demostene....bineinteles :-)

Editat de greenkey14
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...