suzuki mic Postat Iulie 17, 2004 Share Postat Iulie 17, 2004 . Cit despre starea sanatatii nu stiu care este acum si ar fi binevenite niste informatii REALE ... nu aberatii "de dragul ratingului" Subscriu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
buligadragos Postat Iulie 18, 2004 Share Postat Iulie 18, 2004 Cit despre starea sanatatii nu stiu care este acum si ar fi binevenite niste informatii REALE ... nu aberatii "de dragul ratingului" Subscriu si eu! Eu sunt vecin cu Florin si ne cunosteam...............super baiat ! Avea aceeasi problema ca noi toti ( ........cred eu.........) VITEZA ! Povestea o stiti..........acum el are piciorul amputat, plamanii plini cu sange, dar din cate stiu eu sa trezit din coma( ultimile informatii le-am primit aseara la ora 21). Noi putem decat sa ne rugam pentru sanatatea lui ! Bafta tuturor si aveti grija de voi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Iulie 18, 2004 Share Postat Iulie 18, 2004 Subscriu si eu! Eu sunt vecin cu Florin si ne cunosteam...............super baiat ! Avea aceeasi problema ca noi toti ( ........cred eu.........) VITEZA ! Povestea o stiti..........acum el are piciorul amputat, plamanii plini cu sange, dar din cate stiu eu sa trezit din coma( ultimile informatii le-am primit aseara la ora 21). Noi putem decat sa ne rugam pentru sanatatea lui ! Bafta tuturor si aveti grija de voi! Multa sanatate si sa-si revina repede. Dar sincer cred ca mai avea o problema: CARNETUL! Sau nu e asa? Sper ca era NUMAI problema lui! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Musashi Postat Iulie 18, 2004 Share Postat Iulie 18, 2004 CARNETUL! Sper ca era NUMAI problema lui! Nu este numai problema lui ..... ai uitat de R6 rupt de pasat pe la munte, duminica, dupa intrunirea de la brasov ? Ala nu avea nici permis nici mobra imatriculata. Si pun pariu ca mai sint multi care merg fara permis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX NINJA Postat Iulie 18, 2004 Autor Share Postat Iulie 18, 2004 Ce mai conteaza daca avea carnet sau nu din moment ce i-au amputat un picior ? Sau credeti ca o sa mai mearga cu motocicleta si o sa schimbe vitezele cu o sfoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Iulie 18, 2004 Share Postat Iulie 18, 2004 Nu stiu daca nu cumva poate fi facut responsabil de accident de catre Politie si nu stiu daca asigurarea mai poate fi de folos, atit cea a motorului cit si cea medicala. Numai atit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki mic Postat Iulie 19, 2004 Share Postat Iulie 19, 2004 mai important este daca omul asta e bine sau nu ? mult spus bine daca nu mai are un picior a scapat macar cu viata ? nu mai conteaza f mult in situatia asta daca avea sa nu permis oricum nu cred ca exista unul intre noi care sa nu se fi dat cu motorul inainte sa aiba permis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Iulie 19, 2004 Share Postat Iulie 19, 2004 oricum nu cred ca exista unul intre noi care sa nu se fi dat cu motorul inainte sa aiba permis eu sunt ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki mic Postat Iulie 19, 2004 Share Postat Iulie 19, 2004 bravo tie felicitari eu nu m-am stapanit cum era normal si am incasat-o dosar penal........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Iulie 20, 2004 Share Postat Iulie 20, 2004 nici eu nu am condus fara permis... e o iresponsabilitatea atat fata de tine cat si fata de cei care sunt in jurul tau pt ca le pui sanatea si viata in pericol... zic eu ca se aplica si pt condusul sub influenta bauturilor alcoolice sau a substantelor stupefiante sau atunci cand nu esti apt ( oboseala marita si atunci cand iei pastile ce provoaca somnolenta) PS:ieri a murit la galati o tipa tanara nevinovata pt ca soferul beat a accelerat prea tare a pierdut controlul volanului si a lovit masina de un stalp de pe trotuar in centrul orasului.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rfuchs Postat Iulie 20, 2004 Share Postat Iulie 20, 2004 nici eu so am bagat de seama ca unii se laudau cu asta care cit de mult a condus fara ...... daca erau atit de smecheri nu au fost in stare sa isi ia permisul sau care era motivul sa te dai cu bikele fara permis ? sau e o chestie de macho si poate nu m-am prins eu ? mai bine ma abtin ride safe ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Iulie 20, 2004 Share Postat Iulie 20, 2004 Am pus la "Discutii generale" un sondaj pe subiectul "Categoria A, cati am mers fara permis?" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate