moscku Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 Sa incepem sa ne aducem aminte cum a fost acu cateva ore...zile.... Ce putem spune cel mai tare paste petrecut vreodata cu prietenii pozele vorbesc: aci ne adunam de pe unde venisem fiecare pe la mine acasa....si masini dar mai multe motoare ... am facut foacele si ne-am apucat de , dar la greuceanu nu asa, stai sa vedem ce poze mai gasim: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 Si pozele cu endureala .... ?!?!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 Da da da Pozele cu endureala Si alea cu super serpentinele pe care am fost!!! Beton iesirea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moscku Postat Aprilie 10, 2007 Autor Share Postat Aprilie 10, 2007 Si pozele cu endureala .... ?!?!?! ce endureala bah? stai asa ca inainte de endureala ne-am imbatat sever: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 ce nebuni lasa ca vine si frizzy a mea, si ma alatur voua inca cateva zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 ce endureala bah? stai asa ca inainte de endureala ne-am imbatat sever: si vezi ca mai sunt alea cu palaria... super palaria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 fara mine aa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moscku Postat Aprilie 10, 2007 Autor Share Postat Aprilie 10, 2007 (editat) cel putzin unii dintre noi o luasera pe oloi ... tziganu.... cu chilotzi de plastic... Editat Aprilie 10, 2007 de moscku Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 Foarte frumos, Dezule nu te-a mai lasat bateria? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 cel putzin unii dintre noi o luasera pe oloi ... tziganu.... cu chilotzi de plastic... Te-ai dat tare aici Stephoane!! Foarte frumos, Dezule nu te-a mai lasat bateria? Las' ca au suferit si altii alaturi de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 Foarte frumos, Dezule nu te-a mai lasat bateria? Nope, multumita lui Baiazid a mers perfect motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 cel putzin unii dintre noi o luasera pe oloi ... tziganu.... cu chilotzi de plastic... Ba da chior sunt...nu l-am vazut pe mafiotu de stephon... Nope, multumita lui Baiazid a mers perfect motorul. Si ne-ai cinstit cu beri fara alcool cand numa el era cu motoru vineri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 man, poza cu Don Ovidiu .... unde este .... ??? @Survolaj: Man, de unde sa stiu ca tu o arzi aiurea pe bere normala ? Oricum ai fost singurul care a refuzat, dar hai sa nu fim of-topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 Moama ce mecla aveam! Super distractie: ne-am mucificat, am mers si pe la Bran(CURBEEEEEE) si pe la Paltinu(ALTE CURBEEEEE)....distractie nene! Va mai asteptam pe la noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 Moama ce mecla aveam! :crack: Super distractie: ne-am mucificat, am mers si pe la Bran(CURBEEEEEE) si pe la Paltinu(ALTE CURBEEEEE)....distractie nene! Va mai asteptam pe la noi! Oricand cu cea mai mare placere!! M-am simtit extraordinar si gazdele merita o naveta de bere!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 man, poza cu Don Ovidiu .... unde este .... ??? @Survolaj: Man, de unde sa stiu ca tu o arzi aiurea pe bere normala ? Oricum ai fost singurul care a refuzat, dar hai sa nu fim of-topic. OFF-TOPIC : Am fost singurul care a refuzat verbal, stai flex ca berile tot neincepute au ramas si dupa ce am plecat noi Moama ce mecla aveam! :crack: Super distractie: ne-am mucificat, am mers si pe la Bran(CURBEEEEEE) si pe la Paltinu(ALTE CURBEEEEE)....distractie nene! Va mai asteptam pe la noi! Abia astept anul asta Breaza...anul trecut l-am ratat la mustata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moscku Postat Aprilie 10, 2007 Autor Share Postat Aprilie 10, 2007 (editat) Te-ai dat tare aici Stephoane!! Las' ca au suferit si altii alaturi de el da de astea ce zici bre? Editat Aprilie 10, 2007 de moscku Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 da de astea ce zici bre? Aia cu "pate de ficat" e prea tare Data viitoare o legam cu plasa pe locul pasagerului! Semnalizare mai buna ca asta ce mai vrei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 Pacat ca era goala cutia , noroc ca a fost butoiul ala de bere plin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moscku Postat Aprilie 10, 2007 Autor Share Postat Aprilie 10, 2007 si pana la urma a trecut si noaptea asta care parea de nesfarsit, ne-am bagat pe la cotetze la somn iar dimineATZA:::: au inviat flacaii odata cu christooshii...... unu pe la 9, unu pe la 11..... ne-am adunat de pe unde cazusem decuseara si la drum bre´..... calaretzului ii sta bine ii sha: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mystyk Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 Totul a fost la superlativ!!! Poz(n)e super, peisaj mirific, plimbari, endureala , gratarele, alcoale muzichie, show nu alta!!! Mai baieti, da' la biserica n-ati vrut voi sa mergeti... Deh... motociclistii astia ie roackeri satanisti toti (dar NU violatori ca erau prea rupti in gura de si ) Multumiri gazdei noastre COSMIN (moscku), am avut un Paste extraordinar ZA BEST OF ZA BEST Si-alta data, si-alta data... P.S. - da' pozele de pe rapele alea si ce-am mai facut pe drum??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moscku Postat Aprilie 10, 2007 Autor Share Postat Aprilie 10, 2007 vin shi alea dar luatzi-ma ushor, ca sunt la munca si mi-e rau ca s-a terminat miniconcediul, ca a iesit alcoolu´prea repede din vena, ca s-au terminat km. in fatza rotii de fatza....... Totul a fost la superlativ!!! Poz(n)e super, peisaj mirific, plimbari, endureala , gratarele, alcoale muzichie, show nu alta!!! Mai baieti, da' la biserica n-ati vrut voi sa mergeti... Deh... motociclistii astia ie roackeri satanisti toti (dar NU violatori ca erau prea rupti in gura de si ) Multumiri gazdei noastre COSMIN (moscku), am avut un Paste extraordinar ZA BEST OF ZA BEST Si-alta data, si-alta data... P.S. - da' pozele de pe rapele alea si ce-am mai facut pe drum??? Hai ca poate ma induplec sa-ti dau o poza de avatar, ca aia pe care o ai se potriveste la un forum de biblioteca, de studentzie, de altceva, ooricum cine nu tze cunoaste nu te-ar vedea cu casca in cap...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 Hai ca poate ma induplec sa-ti dau o poza de avatar, ca aia pe care o ai se potriveste la un forum de biblioteca, de studentzie, de altceva, ooricum cine nu tze cunoaste nu te-ar vedea cu casca in cap...... Da' greu serviciul azi la tine... din ce vad..... hai cu pozele alea cu endureala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 no, sa ne traiasca gazdele ca mumos o fost, la fel si regiunea si vremea dar pt asta trebe sa multumim alauia pe la care n-am mai dat, di betzi ce eram. calatorie super cu tovarashi pe masura! repetire va rugam! P.S. mai baga moskule pozi, multi, multi ca facui mai dihai decat fotografii de la playboy! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brocko Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 ce de alcoholici... super pozele cine m-a pus sa ma duc la biserica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate