rombaer Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 Cine imi înregistreaza Mopeduri la Primaria contra cost ? Cine are timp si chef sa imi înregistreaza Mopeduri la Primaria ? Am 2 PIAGGIO CIAO 50, 49,4 cc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_kellu Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 Eu....0722628897... pret negociabil+bere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rombaer Postat Aprilie 10, 2007 Autor Share Postat Aprilie 10, 2007 Eu....0722628897... pret negociabil+bere! Super. Te sun maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliano Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 (editat) daca nu e kellu disponibil apeleaza : 07242 60 482 jos cu concurenta )) Editat Aprilie 10, 2007 de bikerboy-iuliano Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryus Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 nu e obligatoriu sa mergi personal ca la Udriste? se poate prezenta altcineva? cu imputernicire sau cum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rombaer Postat Aprilie 11, 2007 Autor Share Postat Aprilie 11, 2007 nu e obligatoriu sa mergi personal ca la Udriste? se poate prezenta altcineva? cu imputernicire sau cum? Asta nu ar fi o problema. pot sa merg si eu. Dar vreau sa fie cineva cu mine. Nu ma pricep deloc. Azi am fost toata ziua la Ploiesti. Sun maine. Promit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rombaer Postat Aprilie 13, 2007 Autor Share Postat Aprilie 13, 2007 Asta nu ar fi o problema. pot sa merg si eu. Dar vreau sa fie cineva cu mine. Nu ma pricep deloc. Azi am fost toata ziua la Ploiesti. Sun maine. Promit. UP Tot mai caut pe cineva. Ofer 120 RON discutabil Astept PM. Multumesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rombaer Postat Aprilie 17, 2007 Autor Share Postat Aprilie 17, 2007 UP Tot mai caut pe cineva. Ofer 120 RON discutabil Astept PM. Multumesc... UP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cagivel Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 Off topic..un scuter Aprilia Scarabeo cum se inscrie la primarie?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 ca si toate celelalte scutere... vezi ca exista un topic cu pasi, detaliati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rombaer Postat Aprilie 20, 2007 Autor Share Postat Aprilie 20, 2007 Cine imi înregistreaza Mopeduri la Primaria contra cost ? Cine are timp si chef sa imi înregistreaza Mopeduri la Primaria ? Am 2 PIAGGIO CIAO 50, 49,4 cc. UP Tot mai caut pe cineva. Ofer 200 RON salariu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rombaer Postat Mai 9, 2007 Autor Share Postat Mai 9, 2007 UP Tot mai caut pe cineva. Ofer 200 RON salariu. Este rezolvat. Va multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valisorin Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 am si eu un piaggio si, nu am la el nici un act, nimik !!!! cum naiba sal inregistrez la primarie ??? daca mati putea ajuta cu niste sfaturi, ca vreau sal inregistrez sa circule tata cu el ca intro luan o sami vina motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate