insider Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 Asta e un bmw R1150 Rockster 'stock' BMW R1150 Rockster Si aici un rockster 'modificat' extrem Bmw Fighter In caz ca au mai fost pozele sau linku pe forum imi cer scuze, mie personal mi s-a parut foarte interesant modelul,foarte frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 Exista un topic pentru asa ceva aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bunicul Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 L-am dat, mai demult, la stiri in Univers Moto. , tocmai fiindca-i un "ratbike" original! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 L-am dat, mai demult, la stiri in Univers Moto. , tocmai fiindca-i un "ratbike" original! @Bunicule, eu nu vad nici macar un element "ratt" la motocicleta aia. Si streetfighter il vad doar din postura vopselei si a catorva plasticuri vopsite frumos. Dupa cum arata nu cred ca are vre-o modificare din punct de vedere al performantei in afara de evacuare. Deci dupa mine nu este nici macar fighter. Doar o parere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 Ce detăr e tipu. Streetfighters are nothing for manelari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate