rados Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 am incercat sa pun una de dacie de la sinterom intreb vinzatorul da e buna distanta 0.7 la electrod nu a vrut de nici o culoare sa dea scinteie ...tot cea veche a dat scinteie .... acum intrebare ca sincer nu stiu ce marca e ( a fost dat cu vopsea pe ea ) ce bujie sa folosesc eu ???? unii zic brisk altii ngk vreau si parerea voastra am aprindere pe 12 v electronica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 am incercat sa pun una de dacie de la sinterom intreb vinzatorul da e buna distanta 0.7 la electrod nu a vrut de nici o culoare sa dea scinteie ...tot cea veche a dat scinteie .... acum intrebare ca sincer nu stiu ce marca e ( a fost dat cu vopsea pe ea ) ce bujie sa folosesc eu ???? unii zic brisk altii ngk vreau si parerea voastra am aprindere pe 12 v electronica Daca vrei sa mearga okkkk pune-i denso iridium:D era un topic despre bujii, facut de zidu'////acolo scria marca si seria bujiei asfalt uscat!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyvacka Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 am incercat sa pun una de dacie de la sinterom intreb vinzatorul da e buna distanta 0.7 la electrod nu a vrut de nici o culoare sa dea scinteie ...tot cea veche a dat scinteie .... acum intrebare ca sincer nu stiu ce marca e ( a fost dat cu vopsea pe ea ) ce bujie sa folosesc eu ???? unii zic brisk altii ngk vreau si parerea voastra am aprindere pe 12 v electronica si daca cea veche iti da scanteie de ce nu o lasi pe aia? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 /index.php?...c=20827&hl= Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate