Constantin Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 3. 11 - 16. 06. 07 Honda Deauville Meeting in Alpi la granita Italia, Elvetia, Austria ( Bolzano, pass Brenner, Merano, pass Mendola), Responsabil Constantin Cine doreste sa acceseze Deauville meets Deauville. Eu am fost anul trecut, desi am FJR. O organizare de la care avem ce invata. M-am inscris si anul acesta. Se poate combina si cu meetingul moto din Austria ce il precede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 Eu as fi mers da exact atunci imi expira leasingul si trebuie sa rezolv situatia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popescud Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 (editat) Ma bag ca este aproape de Hittisau, unde are loc FJR Austria Tour si in plus mai fac inca odata drumul respectiv. Nu stiu daca o sa stau toate 4 zile dar cu siguranta doua. Editat Aprilie 13, 2007 de popescud Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate