nicucraker969 Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 stie cineva unde sunt limitarile la tornado first bike??ajutati-ma va implor!!am facut 800km cu 30-40/h.la maxim prinde cam 45-50!cum pot sa-i maresc puterea??ar prinde bine sa pot prinde 60-70.la bord kilometrajul e pana la 80!help please!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
necu2k5 Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 noroc cu cineva pe forum ca am aflat de site-ul asta incearca aici: http://chinesescoots.forumwise.com/chinese...29-0-asc-0.html tu ai BT49QT-12 cred, iar pagina este pentru BT50QT9D, dar spun ca modelele sunt aproape identice cu exceptia carenajului... (parca il rezolvasesi cu surubelul ala, inseamna ca-ti mai ramane doar delimitarea la CDI) sport la lectura sa-mi zici daca ai rezolvat ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 stie cineva unde sunt limitarile la tornado first bike??ajutati-ma va implor!!am facut 800km cu 30-40/h.la maxim prinde cam 45-50!cum pot sa-i maresc puterea??ar prinde bine sa pot prinde 60-70.la bord kilometrajul e pana la 80!help please!! Dai un search si e un topic cu si despre delimitari Succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pufosu Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 poate pot eu sa te ajut eu contacteazama ID:suzuki_cata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 nu s-a mai scris pe topicul asta de aproape 2 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdancbr Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 nu s-a mai scris pe topicul asta de aproape 2 ani Toate au un inceput ) On topic : Schimbi motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pufosu Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 (editat) anutul nu mai este valabil Editat Aprilie 12, 2010 de pufosu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryus Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 anutul nu mai este valabil First Bike nu mai este valabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate