smile Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 am tras o super tura pe la talea(breaza) cu dragonu,cristake si oahara ...zona si vreamea au fost superbe...caterink la greu....sa incep sa povestesc.... (nu prea sunt bun la asa ceva dar incerc ) dupa ce am vb la telefon (marti seara) cu dragonu am stabilit ca la 8 sa fim la el sa urcam motoretele pe remorca si sa ne tiram spre plopu....intre timp ne`am razgandit si am mers la breaza...am bagat masina in curtea unor uameni din talea dupa care va dati sema ce a urmat endureala la greu....intr`o pauza bine meritata am observat ca nu avem ulei nici eu nici cristake ) pt dragonu....am coborat in breaza de unde am luat neste castrol ...pana la benzinarie un nene care se pretindea a fi de la politia comunitatii europene s`a certat cu victor ca l`a depasit pe o roata )...ATENTIE URMEAZA PARTEA CEA MAI INTERESANTA nenea dragonu bun inotator cum il stiti a inotat cu al lui yz`ul in raul prahova )sry victore ca nu am spus traversat dar numai traversare n`a fost aia....dupa asta sa il vedeti pe al vostru smile asteptandu`si camarazii pe marginea soselei in chiloti si tricou(pt ca restul hainelor erau ude) asta vreo ora...in acelasi timp la vreo ctiva km distanta baietii se distrau tare cu remorca plina de motorete rasturnata ))).....pe mobra lu` ionut ))...dupa asta am mers sa papam...uzi leoarca....a si eu in picioarele goale restul pozelor si filmele le voi pune mai tarziu sau maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 super iesire! ma bate gandul si pe mine sa incerc un enduro...hmm... PS: misto chilotzi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristake Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 (editat) chiar daca am cauciucuri mixte am trecut cu brio aproape peste tot , conteaza mult cauciucurile recunosc dar si cel ce o conduce trebuie sa stie meserie (ca mine) Editat Aprilie 12, 2007 de cristake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragonu Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 ba da bagati odata filmul ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Aprilie 18, 2007 Autor Share Postat Aprilie 18, 2007 cea mai jalnica metoda de a pune un film pe forum dar pe youtube nu am reusit.... http://bodysmile.hi5.com si intrati la "nebunii la breaza" jos la video .... intrati sa`l vedeti pe dragonu cum se luptan cu apele ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 .... intrati sa`l vedeti pe dragonu cum se luptan cu apele ) Super!!!!!!!! Ce faceai Dragoane?......invatai motoreta sa faca scuba diving? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AKY Postat Aprilie 19, 2007 Share Postat Aprilie 19, 2007 cat de tare!!! Sunteti de belea bai nene! A dracu motoreta daca vroia ea sa iasa pe uscat! Ii placea balaceala, nu gluma! Bravo, baieti! Tineti-o tot asa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Aprilie 23, 2007 Autor Share Postat Aprilie 23, 2007 ...to be contiued =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carlo270 Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 cea mai jalnica metoda de a pune un film pe forum dar pe youtube nu am reusit.... http://bodysmile.hi5.com si intrati la "nebunii la breaza" jos la video .... intrati sa`l vedeti pe dragonu cum se luptan cu apele ) unii uameni nu ie normali,mai cu seama enduristii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladutz26 Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 Ce ziceti merita sa iau o enduro de 125 pntru zona asta?? urca pe dealuri?? k yo sunt din Comarnic puzin mai jos de unde ati fost voi. Poate cand mai veniti bem o bere Mult noroi si salutari cu faru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristake Postat Mai 12, 2007 Share Postat Mai 12, 2007 Ce ziceti merita sa iau o enduro de 125 pntru zona asta?? urca pe dealuri?? k yo sunt din Comarnic puzin mai jos de unde ati fost voi. Poate cand mai veniti bem o bere Mult noroi si salutari cu faru daca faci cinste ....by smile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladutz26 Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 daca faci cinste ....by smile Fac cinste . Dar zi pentru zona asta ce merge un 2 sau un 4 (timp)? Ca sunt tare nelamurit la tema asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Mai 25, 2007 Autor Share Postat Mai 25, 2007 mah daca stai la poalele muntelui eu as zice sa iei un 2 timpi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khiflutza Postat Iunie 11, 2007 Share Postat Iunie 11, 2007 Sau daca vrei sa innoti, ia-ti un cal Apoi depinde ce vrei sa faci cu motoreta. Daca nu esti invatat cu endureala, mai bine un 4T de 250cc pina in 400 cc. Ca-i musai sa fie usoara si nu prea nervoasa, altfel o lasi acolo Noroc la endurit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate