dt_yamaha Postat Iulie 16, 2004 Share Postat Iulie 16, 2004 As vrea sa-mi spuneti si mie de unde pot sa achizitionez urmatorul model de bujie "NGK B8HS" sau echivalent (Champion L78C, Bosch W3A). Sau daca-mi spuneti pe cineva care aduce (in principiu as vrea NGK - 2,3 bucati) v-as ramane dator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_him Postat Iulie 16, 2004 Share Postat Iulie 16, 2004 incearca la paneuro sau alpadrino ih ce avatar naspa ai iti seamana ))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dt_yamaha Postat Iulie 17, 2004 Autor Share Postat Iulie 17, 2004 oarecum ne seamana tuturor , asa l-am si ales! (mama ce filosof sunt astazi ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dannym Postat Iulie 18, 2004 Share Postat Iulie 18, 2004 pot sa-ti aduc din germania marti. 0722 636253 danny. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate