mavetz Postat Aprilie 15, 2007 Share Postat Aprilie 15, 2007 (editat) poze, poze, poze Editat Aprilie 15, 2007 de mavetz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Aprilie 15, 2007 Share Postat Aprilie 15, 2007 Hmm... pare ca a fost fain... Sa va fie de bine mai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mavetz Postat Aprilie 15, 2007 Autor Share Postat Aprilie 15, 2007 Hmm... pare ca a fost fain... Sa va fie de bine mai! multumim! poate data viitoare vi si tu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Willy Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 (editat) Data viitoare ar trebui sa luam un gratar mai mare!!Si @mavetz, cred ca ai mai multe poze de la iesire.. baga mare! Editat Aprilie 16, 2007 de Willy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 Pai faceti rost de unu' mai mare! Ala pe care l-am adus ,oricum e de-imprumut...De vreo 2 ani ! Chiar,mai multe poze! Aia cu potaia e super ! Banuiesc ca n-ati facut si cand urcam prin padure cu chopperele ...Enduro,ce mai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mavetz Postat Aprilie 16, 2007 Autor Share Postat Aprilie 16, 2007 Data viitoare ar trebui sa luam un gratar mai mare!!Si @mavetz, cred ca ai mai multe poze de la iesire.. baga mare! mai multe poze aici http://oviwan.no-ip.org/direct/targoviste/ serverul merge seara cam dupa 7-8 , miercuri toata ziua si prin WE ceva mai mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 (editat) gratar mai mare, motoare mai multe, soare mai "lung", iarba mai deasa, frigarui d-alea mici mai multe, ..mai ziceti ce va doriti! ca scriu acuma o scrisoare lu' doumnu' persedinte, ca daca pleaca de la Cotroceni, poate ia de-acolo cate ceva cu el si-si ia si el o motoreta si vine cu noi la picnicuri, sa moara Tari de necaz! pozele sunt f. reusite, multumim din inima scenaristului, omului de la montaje, cascadorilor, regizorului, sotiei acestuia, mamei noastre (alegem una pentru toti, ca nu avem buget ptr. toate) si Mamei Natura in mod special ca ne-a primit in sanul ei generos sambata si ne-am intors cu amintiri frumoase Editat Aprilie 17, 2007 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate