spooky Postat Iulie 18, 2004 Share Postat Iulie 18, 2004 Pe linia lui 92 cand vi dinspre Balta Alba sa ajungi la Unirii, chiar langa parc nu stiu cum ii zice acum inainte era La Ligheane parca, IORE sau cum dreaq ii zice. Am ajuns cand deja plecase salvarea. Poate stie careva detalii. Nu am vazut decat motorul proptit pe dreapta in niste fiare, probabil ca venea spre Titan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Iulie 18, 2004 Share Postat Iulie 18, 2004 ooops, vecin de-al meu de cartier probabil....am fost la caranbesesh, ce culoare avea? viteza? chopper? am dat niste telefoane la prietenii mei virtuali si am aflat ca baiatul tocmai isi cumparase motoreta ( fzr 250) din targ si dadea o tura, in mare forja prin cartier....cica inainte mersese numa pe comuniste....cu toate ca probabil nu isi are loc aici ce urmeaza sa scriu dar o fac: omu si-a luat motor "mic", i-a dat in el sa ii rupa pistoanele....ca deh...E MIC....ce poa sa imi faca ? probabil ca daca lua unul de minim 600 avea mai mult respect fata de el si nu se intampla asta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spooky Postat Iulie 18, 2004 Autor Share Postat Iulie 18, 2004 mda, alb cu rosu, capacitate mica parea nu am vazut foarte bine ca erau atatia gura-casca si eu eram cu cascarabeta de masina. B-??-AWE parca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian78 Postat Iulie 19, 2004 Share Postat Iulie 19, 2004 Sper sa se insanatoseasca si sa ramana fara sechele. Am auzit ca are o clavicula rupta, doua coaste rupte si intrate in plamani, iar un picior (nu stiu care) e fracturat in 3 locuri. Ideea e ca atunci cand te sui pe un motor nu ii "dai un gura pana nu mai poate fiindca nu stii cat de mult poate" . E posibil sa poate mai mult decat poti tu........ P.S. Pacat!! si Grav accidentat si cu banii dati.... si fara motor (cu toate ca asta conteaza mai putin) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Iulie 19, 2004 Share Postat Iulie 19, 2004 L-a furat viteza, ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KhellY Postat Iulie 20, 2004 Share Postat Iulie 20, 2004 De .... e macho omu'.... aku e mai macho..... sa-i fie invatare de minte..!! orikum... ii urez insanatosire grabnica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Iulie 21, 2004 Share Postat Iulie 21, 2004 @Khelly: mori, ma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dwayanu Postat Iulie 27, 2004 Share Postat Iulie 27, 2004 De .... e macho omu'.... aku e mai macho..... sa-i fie invatare de minte..!! orikum... ii urez insanatosire grabnica! fiti-ar banana sa-ti fie. cum de te nimerisi numai tu sa razi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adolphyno Postat Iulie 28, 2004 Share Postat Iulie 28, 2004 Daca nu ma insel e Feroce (confirma daca poti). Am vb cu el si se simte ok. Si acum sa trecem la treburi serioase... De .... e macho omu'.... aku e mai macho..... sa-i fie invatare de minte..!! orikum... ii urez insanatosire grabnica! Pun eu mana pe tine....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate