solo Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 (editat) de pasti au venit ceva clujeni pe la mine in bucovina si ne am tot dat peste muntii bucovinei... morare si matis uite ce a tzi pierdut din cauza la pana vietzii data viitoare recuperatzi Editat Aprilie 16, 2007 de solo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dantomm Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 Mud ! mud ! mud , go go voua , eu de paste am alimentat stratul adipos:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 super- super-super! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavi(nextbike) Postat Aprilie 21, 2007 Share Postat Aprilie 21, 2007 frumos ,bravoooooo dar sincer nici voi nu sunteti normali tinetio tot asa ,stima baietii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
musulmanu Postat Aprilie 27, 2007 Share Postat Aprilie 27, 2007 Superb filmuletu.Bravo .La mai multe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Aprilie 28, 2007 Autor Share Postat Aprilie 28, 2007 acum exersam sariturile ca ...asa o venit o pofta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Aprilie 28, 2007 Share Postat Aprilie 28, 2007 Bestial Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Aprilie 29, 2007 Share Postat Aprilie 29, 2007 fucking sweet man!!!coclauri cat mai multe si noroioase!!!sper sa ne vedem si noi pe undeva,numa nu la hard-enduro ca a mea ii o vaca de 210kile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Mai 2, 2007 Share Postat Mai 2, 2007 Super tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate