Sari la conținut

musulmanu

EX+
  • Număr conținut

    34
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://InCurand

Profil

  • Locatie
    Suckingcity.
  • Carnet moto din
    De cativa anisori.
  • Numar Moto
    FARA fain nuuu?
  • Club
    fara

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Despre amintiri vorbim mai tarziu ;)
  • Interests
    "."

musulmanu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Dupa parerea mea ce este biodegradabil se poate lasa, ce nu la tomberoane cu el, oricat ar fii de carat. Oricum, avem o tara superba de care putem profita la maxim pt. actiuni de genul drumetiilor excursiilor s.a.m.d. Felicitari pt. iesire si la mai multe.
  2. Superb filmuletu.Bravo .La mai multe.
  3. Bravo superb, sa le stapaniti sanatosi fzrica si gs-ul . Numai bine.
  4. Foarte frumos Cu felicitarile de rigoare. Plus nota zece pt vocabular semaca.
  5. Asa ca tot in haita e mai bine, nu se compara dupa parerea mea.decat sa fii lup singuratic.
  6. BRAVO "pustiuuu" Ma bucur ca ai ajuns cu bine acasa, asta e cel mai important lucru. Ai ajuns la vorba mea ca e "tare greu de unu singur UFFFF" . Oricum de admirat asa curaj, ambitie s.a.m.d. pentru asa o tura, asta dovedeste ca esty un adevarat "pursange al motociclismului romanesc". FELICITARI si sper ca data viitoare sa nu te mai dai batut si sa ajungi acolo unde ti-ai pus in gand chiar si la "ksar Ghilane" . Tare mi-as dori sa fim mai multi care sa putem face asa Drumetii.uffffff
  7. Numai RESPECT pentru realizatorii acestei calatorii pe 2 roti care au tinut sa faca o reclama din aceasta ROMANIEI. A iesit super, FELICITARI,am ramas fara cuvinte si cu un zambet minunat pe fata. La cat mai multe drumetii de acest fel. Numai bine tuturor.
  8. Revin cu o nota de incurajare postata pe site ul lor la guestbook.Emilian ma numesc.Sper sa primeasca cat mai multe posturi din partea romanilor, asa poate ii facem sa treaca prin Romania,ar fii de admirat sa i ajutam si noi.Unde-s multi puterea creste.Numai bine tuturor. Uffff ce calatorie de vis pt. oamenii astia.
  9. De vis asa ceva uffff Doamne. Felicitari manon pt. gandurile si planurile tale. sper sa iasa cum vrei tu, sa se auda ca suntem si noi pe harta. Bafta si numai bine.
  10. KTM Geo la ce te gandesty cand spui ceva mai mare? Pt. hard enduro iti recomand ceva pana in 450ccm care sa fie usor si puternic in acelasi timp . Daca vrei soft poti sa ti iei ceva mai mare. Eu vreau sa mi iau un bmw f 650 dakar asta pt ca sunt si amator de touring si spun eu este cat de cat si pt. hard enduro fiind inebunit in acelasi timp si de aceasta;) Oricum enduro este baza adrenalina la maxim mai ales pe munte. Sa auzim numai de bine papa. Dr-ul de 800 pe care l am avut este mai mult touring si pt. soft enduro.Eu vreau ceva care sa le incadreze pe toate adika(soft,hard si touring) si cred ca bmw ul poate.
  11. BRAVO! 2 drumetii demne de laudat datorita distantei si peisajelor bineinteles pe care le-ai ales. Ij-ul il mai ai? Ai o sotie demna de invidiat sa reziste la asa o drumetie numai pe motor. Felicitari si sa auzim numai de bine. Tine-o tot asa.
×
×
  • Creează nouă...